Malin Gabrielsson

BB-paket

[i samarbete med Philips Avent]

Just nu är det Breastfeeding week.. och jag vet hur extremt mysigt, ont, stressrelaterat, ångstladdat och fantastiskt amning kan vara. Jag hade det väldigt kämpigt med amningen.. men jag hade bestämt mig för att jag skulle hålla ut med amningen, för Lowes skull tills han var 4 månader.

Vet inte om ni kommer ihåg att Lowe hade ganska mycket problem med sin mage som liten?
Han kräktes en hel del, vi åkte t.om in på Östra Sjukhuset och blev inlagda där över natten.

Där visade det sig att Lowe fick i sig för mycket mat, därav alla kräkningar och den lilla infektionen han fick i magen.. jag producerade väldigt mycket mjölk, vilket jag inte hade en aning om, hur kan man veta det? och så satt jag och ammade i ca 45 min.. stackarn, hade måste varit proppmätt. Även fast det var otroligt mysigt så tyckte jag faktiskt att det var en otrolig stress.Men så blev jag tipsad om att pumpa i mellan åt för att få lite bättre koll på hur mycket han fick så jag införskaffade mig en bröstpump!

Just därför är detta ett samarbete som jag är otroligt stolt över då jag faktiskt använde mig av deras produkter under amningstiden med Lowe, produkter som underlättade för mig och han på många sätt.

BB-paket

spara 485:- på de allra bästa Philips Avent – produkterna för amning.
​och i detta fantastiska BB-paket hittar du först och främst min räddning!!

Bröstpump

Philips Avent Bröstpump Manuell
denna blev jag tipsad av från en vän till mig, hon hade själv använt sig av den och var nöjd. Så den gick vi och köpte och herregud va smidig, jag hade med den överallt. Du trycker in spaken och sen sätter du kudden så det täcker hela bröstet, och släpper spaken.. då blir det som ett vakuum som gör att mjölken börjar rinna. Men tanke på att jag hade väldigt mycket mjölk så satt jag i max 10 minuter och sen hade jag fyllt en en flaska, just denna flaska är på 125ml. Förstår ni 10 minuter?! från att sitta och kämpa med amningen i 45 minuter… tack gode gud för bröstpumpen!!
och på tal om att jag hade den med mig överallt var det så himla enkelt att precis som med amningen gå åt sidan och sätta sig och pumpa.och vil man skyla sig så lovar jag dig att det är betydligt mycket lättare att gömma denna under jackan är din bebis haha 😉

Amningskupor

ett MÅSTE i BB-väskan och skötväskan.

Amningskit

Amningsset med de viktigaste produkterna du behöver för att hjälpa dig med de första dagarna när det kommer till amningen.

Philips Avent förvaringsmugg

Pumpa ut, förvara och mata ditt barn med bröstmjölk.perfekt om sambon eller barnvakten ska ge mat, så man själv kan få koppla av.

Natural flaska 125 ml

Philips Avent Natural-flaska med en extra mjuk napp som påminner om amning. Detta var den enda flaskan Lowe tog i början, så skönt att vi hitta denna!!

Snuggle apa

Världens mysigaste idé och otroligt gulligt!!! Tyvärr tar inte Lowe denna napp, har verkligen försökt för jag tycker att den är så himla gullig… okej han tar den ibland, det är då jag passar på att ta alla bilder haha!
för att komma till detta BB-paket och har ni frågor gällande innehållet så är det bara att skriva till mig! Jag delar gärna med mig av tips, erfarenhet osv.
Vill, hoppas och tror att ni kommer va exakt lika nöjda som jag blev!

Puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats