Malin Gabrielsson

BILDBOMD – DOP

2019-08-18 döptes Lowe.

Vilken dag, fantastiska unge, älskade gäster.
Ja vi är så otroligt nöjda!

Vi bestämde oss ganska tidigt att vara någonstans ute på västkusten, antingen Smögen eller Fjällbacka.. valet påg hos mig så vi åkte på lite sightseeing. Jag älskar kyrkan i Fjällbacka, där kan jag absolut tänka mig att vara, även att gifta mig.
Kyrkan i Smögen är också fin men inte området..

Då kom Jonas på att det finns ett Kapell ute på en Ö precis utanför Smögen, Hållö. Där fick det bli.

Vi tog en lite mindre båt ut tidigare än alla gäster för att fixa ordning lokalen där vi skulle bjuda på fika sen. Och gästerna möttes i Kungshamn för att sedan tillsammans ta en båt ut till Hållö.

Lowes faddrar, Isabella & Oskar.

Sen möttes vi upp i vandrarhemmet & bjöd på fika.

Helt fantastisk dag, med fantastisk familj, fantastiska vänner & en helt fantastisk Lowe.
Men jag är glad att det är över haha!

Puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Läste för någon vecka sedan du tycker det är jobbigt med din ”mustasch”. Som såklart inte är en mustasch men ja du fattar. Hur som så pratade vi om just pigmentfläckar idag några på jobbet och en berättade att hon fick en fel efter graviditet och precis så som du har. (Vi pratade såklart inte om dIG men jag kom o tänka på dIg efter). Hon fick iallafall bort detta helt och hållet genom att hon gick till en hudterapeut som gjorde ljusbehandling och kemisk peeling. enligt henne försvann det helt och var så bra. Så ville faktiskr bara tipsa. absolut inte för att jag tycker något om det utan för att du själv skrev stt du tycker det är jobbigt. Så bara välmenande tips ?.

stats