Malin Gabrielsson

DAGS ATT SE DETTA SOM ETT JOBB?

Hur får alla andra mammor som bloggar ihop tiden och orken till att dagligen uppdatera? jag begriper inte.. hur mycket jag än vill får jag inte ihop det. Kanske för att jag ALLTID är ute och flänger på dagarna.. och på kvällarna när Lowe lagt sig vill jag ju umgås med Jonas. Måste typ börja se detta som mitt jobb, att jag kanske varje dag, under någon av Lowes sovstunder sätter mig ner och skriver här? ja det ska jag faktiskt testa, från och med NU. Jag älskar ju att skriva här och när jag väl sätter mig ner så flyter det bara på.. Är det nu jag faktiskt blir en ”influencer” på riktigt? Så ja nu passar jag på att skriva, just nu sover Lowe.. han lägger sig runt 19.30 varje kväll, känns väldigt skönt så jag och Jonas får lite egentid och jag kan blogga 😉

Lowes rutiner

detta är cirka tider:

 • 9.00 – Frukost
 • 11-12 – Sovstund
 • 12.00 – Flaska 180ml
 • 15-16 – Sovstund
 • 16.00 – Burkmat
 • 19.00 – Välling
 • 19.30 – Läggdags

Sen ger vi ofta en flaska ersättning när vi går och lägger oss 🙂 sen är det väldigt olika hur nätterna ser ut, men oftast vaknar han vid 02 och 06 för mat. Kommer det någonsin att försvinna?

Nu kommer Jonas, vi ska lägga oss i sängen och kolla ett avsnitt av Gåsmamman, sen blir det läggdags för våran del! Jag har ÄNTLIGEN kommit igång med min träning så sömnen känns extra viktig nu för att orka. Så nu ska jag stänga ner här!

GODNATT! pusspusspuss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Försök klämma in ett mål mat till under dagen så kommer nattätandet att minska så småningom! ❤ Men det kan ta tid… min son åt 1 gång per natt tills han var 13 månader ? Han är nu 19 månader och sover jätte bra så länge han inte får tänder eller är förkyld.

 2. Fanny

  Om man inte själv aktivt försöker få barnet att sluta äta på natten, är de svårt att de gör de själva. Oftast vaknar de mest av vana (förutom när de är små små bebisar 🙂 ).

 3. Kim

  Vår dotter är en vecka äldre än Lowe och hon sover cirka 19.30 – 07,00 utan att vakna för mat, det har hon gjort sedan ett par månader tillbaka. Håll ut och hoppas det släpper snart 🙂 kram!

 4. Emma Bertrandsson

  Hej, jag har själv inte testat för min dotter är bara 4 månader, men min granne sa att hennes barn sov olika beroende på vad de fick äta innan de somnade. De som drack välling vaknade flera gånger på natten och de som åt gröt sov hela natten. Kanske kan prova eller hatar Lowe gröt kanske?

 5. Emma

  Hej, jag har själv inte testat för min dotter är bara 4 månader, men min granne sa att hennes barn sov olika beroende på vad de fick äta innan de somnade. De som drack välling vaknade flera gånger på natten och de som åt gröt sov hela natten. Kanske kan prova eller hatar Lowe gröt kanske?

stats