Malin Gabrielsson

DAY 1

Hemkommen från första dagen på min nya arbetsplats. Va en kort dag, 10-14 men är så trött.. mycket intryck, nya grejer, nya kollegor.. ja ni fattar! Men det känns riktigt bra 🙂 otroligt mysiga tjejer! så jag har en extremt bra magkänsla för detta!

Ja numera hittar ni mig på Wasséns!

Men ni får inte hälsa på än! jag blir så nervös.

​Nu ska jag vila lite, 20 min som lär bli 2h. Sen ikväll blir det middag hos Anna och Eric, vilket passade väldigt bra för jag har inte planerat någon middag till ikväll haha. 

Min telefon är som sagt halvt ur funktion, hela höger sidan fungerar inte så kan inte skicka visa meddelanden​​, redigera bilder.. m.m därav blir uppdateringen lite sämre, framförallt instagram.. kan inte trycka på PUBLICERA-knappen! Så ska ta tag i detta 🙂

Nej nu blir det vila!
PUSS​​​

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Heej! blev väldigt nyfiken nu, jag själv och bekanta har opererat bort cellförändringar men då rekommenderar man väl att man inte ska bli gravid dem första månaderna eller ha oskyddat sex? det var 4årsedab jag gjorde min dock men blev nyfiken nu med tanke på din graviditet å din operation du gjorde, är också gravid nu ?tsck för en fin blogg kram

 2. Elin

  Heej! blev väldigt nyfiken nu, jag själv och bekanta har opererat bort cellförändringar men då rekommenderar man väl att man inte ska bli gravid dem första månaderna eller ha oskyddat sex? det var 4årsedab jag gjorde min dock men blev nyfiken nu med tanke på din graviditet å din operation du gjorde, är också gravid nu ?tsck för en fin blogg kram

 3. Molly B

  Hej Malin, hoppas allt är kanon med dig och bebis! Jag måste få berätta en helt galen grej som fick mig att tappa hakan. I ungefär 6 månader har jag funderat då och då över hur det går med din graviditiet. Jag har tänkt på varför ni inte skrivit något om den. Letat efter videon på JLCs youtube-kanal där jag klart och tydligt fick höra att du och Jonas skulle bli föräldrar, men fick inte fram någonting. ”Vad pratar hon om?” tänker du säkert, och jag är lika förvirrad som du haha! Så här är det…. I somras visste jag att ni inom de närmsta månaderna skulle få barn. Jag berättade till och med för min syster ”Nä men, nu ska Jonas i JLC bli pappa!”. När jag häromdagen såg bilden på hans instagram tänkte jag bara att det var på tiden vi fick en liten update! Men läser sen att det börjar bli svårt att dölja magen…. ”Vadå dölja??” tänker jag då. ”Ni berättade det ju för längesen!”. Vilket ingen av er har gjort, utan jag fick något sorts vision (låter helt sjukt, och jag har själv aldrig varit med om något liknande). I den visionen såg jag Lucas, Carl och Jonas stå och filma ute vid en park och berätta för deras tittare att Jonas ska bli pappa och Malin ska bli mamma. Jag minns det så väl! Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta haha, men innan ni visste att ni skulle bli föräldrar hade jag redan grattat er för längesen, vilket är helt galet…. På något vis hade jag kännt det på mig, och för mig innebär det nog bara att ni är mer än redo att ta er an mamma- och papparollen. Ha det bäst! Kram.

 4. Molly B

  Hej Malin, hoppas allt är kanon med dig och bebis! Jag måste få berätta en helt galen grej som fick mig att tappa hakan. I ungefär 6 månader har jag funderat då och då över hur det går med din graviditiet. Jag har tänkt på varför ni inte skrivit något om den. Letat efter videon på JLCs youtube-kanal där jag klart och tydligt fick höra att du och Jonas skulle bli föräldrar, men fick inte fram någonting. ”Vad pratar hon om?” tänker du säkert, och jag är lika förvirrad som du haha! Så här är det…. I somras visste jag att ni inom de närmsta månaderna skulle få barn. Jag berättade till och med för min syster ”Nä men, nu ska Jonas i JLC bli pappa!”. När jag häromdagen såg bilden på hans instagram tänkte jag bara att det var på tiden vi fick en liten update! Men läser sen att det börjar bli svårt att dölja magen…. ”Vadå dölja??” tänker jag då. ”Ni berättade det ju för längesen!”. Vilket ingen av er har gjort, utan jag fick något sorts vision (låter helt sjukt, och jag har själv aldrig varit med om något liknande). I den visionen såg jag Lucas, Carl och Jonas stå och filma ute vid en park och berätta för deras tittare att Jonas ska bli pappa och Malin ska bli mamma. Jag minns det så väl! Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta haha, men innan ni visste att ni skulle bli föräldrar hade jag redan grattat er för längesen, vilket är helt galet…. På något vis hade jag kännt det på mig, och för mig innebär det nog bara att ni är mer än redo att ta er an mamma- och papparollen. Ha det bäst! Kram.

stats