Malin Gabrielsson

Ett annorlunda 2019

Nytt år hörni.. knappt att man hänger med i sitt egna liv ens, tycker tiden går så obehagligt fort!
Hade ni en bra nyår? julafton? ja det var ju ett tag sen jag skrev nu.. jag har inte riktigt varit på topp! men ett av mina nyårslöften är faktiskt att oavsett hur jag mår ska jag försöka uppdatera här oftare. Helt ärligt kan jag bli lite stressad av min egna blogg ibland haha.. jag absolut älskar att skriva och att ni gillar att läsa mina inlägg är ja.. helt sjukt! att ni skriver och frågar ivrigt när nästa inlägg kommer.. jag blir så glad! så tack till varenda en som pushar mig <3 nu är det 2019 som gäller och vad sägs om att rocka detta året tillsammans?

Vad ska man göra annorlunda detta år?

Man måste inte göra något annorlunda, kanske är du nöjd med hur 2018 va? men gjorde du något annorlunda 2018 då? som du inte gjorde 2017?

Jag har faktiskt nyårslöften detta år och även en annan inställning till året, vet saker jag vill göra annorlunda eller t.ex ändra på!

– Sluta ge upp mina drömmar, börja jaga dom istället! bara jag som väldigt ofta får bra idéer och blir helt exalterad och supertaggad? börjar planera och drömma.. men sen rinner det alltid ur sanden. Ja alla drömmar och tankar kanske jag inte kan uppfylla.. men man kanske kan börja skriva upp det man kommer på i en liten bok? och någon dag kanske kolla tillbaka och börja jaga den drömmen då istället. Livet är långt och inget säger väl att jag inte kan uppfylla min dröm när jag är 40+ ?

– Ett nyårslöfte jag har tillsammans med J är att vi ska hitta 5-10 restauranger som vi ska besöka under 2019. För det första för att inte glömma av hur viktigt egentid tillsammans är, trots med en liten bebis. Samt att Göteborg har så otroligt mycket restauranger som vi aldrig besökt. Har ni något tips?

– Börja säga ifrån snabbare, våga säga nej. Känns som att många har detta som mål/löfte? undra egentligen varför man är så rädd för att säga nej eller ja ifrån? som att man tror att personen i sig ska börja hata en för att man inte vill vissa saker? då är det ju personen i sig man får sluta umgås med haha…

Vill du också ha en lika fin bok? tryck på boken för att komma rätt

Ja sen ska jag ju få en liten son också.. så 2019 kommer verkligen bli annorlunda, helt klart det bästa året hittills! Jag längtar så otroligt mycket! <3 men det får bli i ett annat inlägg.

Nu ska jag jobba!
PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tovisa

    Verkligen bra mål att jaga efter sina drömmar. Påminna sig själv om det man vill göra, uppnå genom att skriva ner det. Känner igen mig i att inte ta tag i mina egna drömmar tillräckligt och glömma bort dem lite så blev lite inspirerad att ta efter detta nyårslöfte nu! ?

  2. Tovisa

    Verkligen bra mål att jaga efter sina drömmar. Påminna sig själv om det man vill göra, uppnå genom att skriva ner det. Känner igen mig i att inte ta tag i mina egna drömmar tillräckligt och glömma bort dem lite så blev lite inspirerad att ta efter detta nyårslöfte nu! ?

stats