Malin Gabrielsson

ETT BARNANPASSAT HEM

Det blir ett kort inlägg idag, har fullt upp är hemma och sätter jag mig ner lite för länge så kommer jag fastna sittandes.. vilket inte får hända, har ett bra flow nu!

Ja snart är bebis här! okej kanske inte super snart men tillräckligt snart för att jag ska bli stressad och orolig för att allt är klart här hemma och då menar jag inte grejer till L utan jag menar vårat hem, mitt och Jonas, ett barnanpassat hem. Skåp och lådor som vi bara slängt in saker, utrymmen som vi kommer behöva ha till L sen. T.ex köket, vi har allt möjligt i våra skåp, och i ett av skåpen ska ju hans nappflaskor stå, hans ersättning osv osv. Även i badrumsksåpet, egentligen framförallt där.. istället för att Jonas ska ha 20 olika vax, 10 parfymer och jag har allt mitt smink och 40 olika bodylotions ja ni fattar.. så ska ju L ha sina blöjor där, våtservetter, krämer ja vad man nu behöver ha!

Så det har jag pillat med idag, är långt ifrån klar.. allt går lite extra långsamt nu när man är gravid och vissa saker vågar jag inte göra, som att lyfta ner tunga grejer som står överst på hyllan så jag väntar med det! Mamma kommer hit imorgon och ska hjälpa mig lite 🙂 Skulle behöva åka till IKEA för att köpa lite lådor så vi kan strukturera upp i vårat förråd/garderob. Har ni några egna tips så skriv gärna!! jag vet inte riktigt själv vad man ska tänka på och så.

Tänker typ dessa, SKUBB från IKEA

Ska ta före och efter bilder på hur förrådet/garderoben blir sen.

Nu ska jag fortsätta rensa lite, ska även hänga en tvätt! 
Sen blir det till att hoppa in i duschen! ska nämligen in till stan vid 18 för att äta middag tillsammans med min älskade Bella. Längesen vi gjorde något sådant tillsammas. Blir kanske så, hon har två barn, bosatt i Uddevalla och jag bor här, så när vi ses är det oftast över en lunch/fika med barn eller respektive. Så det ska bli supermysigt att sitta bara vi två och prata om allt!
Lärde känna Bella på gymnasiet så hur många år är det nu.. 10 ÅR! oj vad galet, det är alltså 10 år, herregud vad tiden går fort!

Imorgon kommer en bildbomd från min babyshower! det får ni inte missa. Hörs imorgon! ha en fantastisk Fredag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats