Malin Gabrielsson

Igår & Idag

Goooodmorgon! hoppas ni sovit gott <3 Jag har en bra känsla i kroppen idag, trots huvudvärk & att jag är sur på Jonas. Vi har en oskriven regel här hemma – Jag tar nätterna & Jonas tar morgonen. Men Lowe har börjat vakna lite tidigare än vanligt, alltså 07 istället för 08.. och Jonas tycker 07 är för tidigt så nu sitter jag här. Så ja jag är bitter över det.. men så sitter jag och tänker såhär…

1. Antingen fortsätter jag och är sur när han kommer upp, säger att det är elakt mot mig som ändå tar nätterna, vi lär säkert bli irriterade båda två, vi får en dålig start på dagen och det kommer dra ner oss båda två.

2. Eller så släpper jag det här och nu, säger godmorgon när han kommer upp, är glad och vi båda får en bra dag.

jag tänker såhär, det har hänt EN gång, alltså idag att han ”vägrar” att gå upp därför tänker jag att jag ska ha lite överseende. Ja vi kör på alternativ 2! För övrigt så var faktiskt natten bra.. Lowe åt första gången vid 06 men ja så vaknar har ju några gånger där i mellan, vill ha nappen och så men väldigt skönt att slippa göra en flaska och ge han mitt i natten!

IGÅR

Igår körde jag ”följ med oss på story” vilket va väldigt uppskattat och jag hade skoj!! Jag blir mer och mer inne på att starta youtube, men jag vet inte. Förstå mig rätt… det blir ännu mera jobb och jag har inte tiden till det. Iaf jag var på möte igår, pratade jobb och samarbeten för 2020. Därefter mötte jag upp Anna, vi skulle egentligen ha bakat men vi orkade inte. Hon hjälpte mig att spela in ett samarbete. Sen när Jonas kom hem skulle jag egentligen tränat men det orkade jag inte heller… Hahah man får ha såna dagar!!

IDAG

På morgonen nu ska jag spela in ett annat samarbete. Sen ska jag fixa ordning oss och möta upp Selma och hennes lilla son Loke. Ta oss en lunch, jag måste köpa mössa och doftljus. På tal om doftljus måste jag verkligen tipsa er om Lagerhaus egna!!! kostar endast 49:- och inte 349:- som vissa kan göra.. det luktar ganska mycket, gott och ja… verkligen prisvärt!

tryck här

Ja vad ska jag göra sen? joo fixa min garderob, jag påbörjade en rensning för typ 1 månad sen och har ännu inte avslutat den. Sen ska jag faktiskt träna!! jag måste.. Jag känner så stor skillnad med min migrän när jag tränar.

PUSS & ha en superfin dag!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hej Sömnbrist?

  Men åh drömmen, vår nu 3åring vaknade alltid runt 05 hela första året och sen dess runt 06,

  Vår 7 månaders har sista dagarna börjat vakna 05,

 2. Mia

  Men vadå han vägrar kliva upp?
  Man kan ju inte bara vägra gå upp och ta hand om sitt barn? Men det ska du orka för att du är mamma eller vadå? Han har det jäktigt bra som har en son som sover till åtta och vaknar sju en dag.. Herregud, vissa barn vaknar 5-6 varje morgon.
  Nä förlåt men stå på dig lite. Låter som han behöver växa upp lite ibland. Han är faktiskt pappa nu, hans sömn är inte viktigare än din.

stats