Malin Gabrielsson

Jag älskar dig, och det!

Man kan ju nästan tro att jag lagt ner bloggen, med tanke på min extremt dåliga uppdatering! men den är inte nerlagd <3 den är på paus. Har en sak på g, som jag ännu inte kan berätta för er. Däremot skriver jag gärna för att lätta mitt hjärta ibland, vilket jag kommer att göra idag. Ett ämne som står mig väldigt nära

– GRAVID

Jag läser en del bloggar, jag älskar skvaller.. därför hamnar jag ofta på skvallerbloggen och såg detta.

Kisse har lagt upp en bild, där hennes följare skriver grattis till graviditeten. Dom tycker alltså att hon ser gravid ut och tar därför detta för givet. Hon har alltså inte skrivit någonstans att hon är det.

Skvallerbloggen drar alltså upp detta, precis som jag gör nu.
Dom kanske vet något jag inte vet angående Kissie, men om hon själv inte valt att skriva ut att hon är gravid ska ingen annan göra det heller.
Varför jag känner mig så träffad är att jag har och går eller har gått igenom exakt samma sak.
Ja Jonas la upp en bild för några månader sen att vi skulle ha barn, men bilden är borta och jag har skrivit här att jag/vi har valt att inte prata om det, varför? kanske för att det är känsligt, kanske för att något hände.. eller inte.
Ja Jonas är en offentligt person, vi som par har blivit offentliga, Kissie är offentlig och allt detta är självmant. Jag vill dela mitt liv med mina följare, men vissa saker är alldeles för känsliga att prata om, vissa saker pratar jag inte ens med mina närmsta vänner om.

Tillbaka till detta med spekulationer – och detta gäller även min kompiskrets.
Jonas la upp en bild på oss två –

Där skriver han – Se så lyckliga vi är tillsammans, jag älskar dig, och det!
DIREKT va folk på att vi väntar barn. T.om mina vänners vänner går runt och pratar om att jag är gravid. Det Jonas menar med DET är att han älskar att vi är lyckliga tillsammans, förstår ni? om jag förklarar meningen och omformulerar den såhär –
Se så lyckliga vi är tillsammans, jag älskar dig och det (att vi är lyckliga tillsammans)

Jag menar inte att folk är elaka, utan vi får så mycket kärlek. Men om vi är med barn, går vi ut med det när vi känner oss redo. Vi kanske inte ens kan få barn? eller så kanske vi lyckas men jag får missfall efter missfall.
Eller så är jag gravid och hur kul är det om folk redan tar för givet att man är det…
Detta är ett känsligt ämne, väldigt känsligt!
Så det jag vill säga är att ja man får va nyfiken, man får spekulera.. jag gör det hela tiden! men vissa ämnen spekulerar man för sig själv. Jag lovar, att den dagen jag och Jonas ska få barn ska jag lägga ut det, jag kommer skriva om det ÖVERALLT! min högsta dröm är familj med Jonas så tro mig, ni ska få veta. Detsamma gäller Kissie, och alla andra människor som på denna planet.. den dagen man känner sig redo att dela med sig gör man det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Men jag förstår inte? Jonas la upp en bild på er två och ett ultraljud i Maj och skrev att han skulle bli pappa om 5 månader? Ser nu att han tagit bort bilden och undrar om du fick missfall eller vad hände?? Kram!

 2. Julia

  Men jag förstår inte? Jonas la upp en bild på er två och ett ultraljud i Maj och skrev att han skulle bli pappa om 5 månader? Ser nu att han tagit bort bilden och undrar om du fick missfall eller vad hände?? Kram!

 3. madelenebrunbäck

  Usch, vad man blir trött på att alla ska veta allt om alla hela tiden, och alltid vara först med att veta. Hela detta ämnet tycker jag är väldigt privat och man ska få bestämma helt själv vad man vill berätta och inte! Ni ser iaf väldigt lyckliga ut tillsammans ♥️ Ha en fin dag✨

 4. madelenebrunbäck

  Usch, vad man blir trött på att alla ska veta allt om alla hela tiden, och alltid vara först med att veta. Hela detta ämnet tycker jag är väldigt privat och man ska få bestämma helt själv vad man vill berätta och inte! Ni ser iaf väldigt lyckliga ut tillsammans ♥️ Ha en fin dag✨

 5. Mia

  fy Så jobbigt- det skapar ju bara press och stress med förväntningar och spekulationer på det där sättet. Så klart att man är nyfiken, men det ger en inte rätten att anta saker öppet om andra. Som med allting så berättar man SJÄLV när man är redo att berätta om nånting. All lycka till er!

 6. Mia

  fy Så jobbigt- det skapar ju bara press och stress med förväntningar och spekulationer på det där sättet. Så klart att man är nyfiken, men det ger en inte rätten att anta saker öppet om andra. Som med allting så berättar man SJÄLV när man är redo att berätta om nånting. All lycka till er!

 7. Caroline

  Måste bara lägga till att många tar det så lätt på att skaffa barn! Men helt ärligt det är ett mirakel, finns (tyvärr) mycket som kan gå fel även fast i de flesta fall går bra, men vi finns fortfarande kvar, vi som inte får det hela vägen ❤️

 8. Caroline

  Måste bara lägga till att många tar det så lätt på att skaffa barn! Men helt ärligt det är ett mirakel, finns (tyvärr) mycket som kan gå fel även fast i de flesta fall går bra, men vi finns fortfarande kvar, vi som inte får det hela vägen ❤️

 9. Caroline

  Jag förstår dig! Jag är 25 år precis som du och jag var gravid i början av året, vid kub test visade det att jag hade en mola graviditet (vilket är en graviditet, i mitt fall, utan foster som gått fel vid befruktningen) som i absolut värsta fall kan utveckla elakartad cancer. Blev skrapad och har sen i mars haft graviditetsförbud, vi får inte ens försöka bli gravida försen tidigast om två månader. Gör sen några månader tillbaka blodprov en gång i månaden innan de va de 1 i veckan. Jag vill inget annat än att skapa en familj med min kille, vi hade sett så mycket framemot denna graviditet och detta ”barn” vi trodde vi skulle få. Har även nära vänner som förlorat sin son vid förlossningen. Vi förstår att det är något hemskt som hände er, något som gick snett. Men det du ska veta är att när du själv och Jonas känner er redo (även om det kanske blir den dagen ni står där med en familj) så kommer ni hjälpa andra med att dela med er av era erfarenheter ❤️ och jag menar inte att pressa fram något, den dagen kan komma om 1 månad, den kan komma om 10 år, den kan komma om 20 år. Jag försöker nu sprida kunskapen om mola då jag själv knappt hittar någon information, sjukvården vet otroligt lite, det är nämligen bara 1 av 1000 graviditeter i Sverige som är en mola graviditet och jag vill finnas där för de få som drabbas! Vi kommer en dag få familjer med våra grabbar, det är jag helt övertygad om Malin ❤️ All kärlek till dig! Du verkar vara en supertjej!

 10. Caroline

  Jag förstår dig! Jag är 25 år precis som du och jag var gravid i början av året, vid kub test visade det att jag hade en mola graviditet (vilket är en graviditet, i mitt fall, utan foster som gått fel vid befruktningen) som i absolut värsta fall kan utveckla elakartad cancer. Blev skrapad och har sen i mars haft graviditetsförbud, vi får inte ens försöka bli gravida försen tidigast om två månader. Gör sen några månader tillbaka blodprov en gång i månaden innan de va de 1 i veckan. Jag vill inget annat än att skapa en familj med min kille, vi hade sett så mycket framemot denna graviditet och detta ”barn” vi trodde vi skulle få. Har även nära vänner som förlorat sin son vid förlossningen. Vi förstår att det är något hemskt som hände er, något som gick snett. Men det du ska veta är att när du själv och Jonas känner er redo (även om det kanske blir den dagen ni står där med en familj) så kommer ni hjälpa andra med att dela med er av era erfarenheter ❤️ och jag menar inte att pressa fram något, den dagen kan komma om 1 månad, den kan komma om 10 år, den kan komma om 20 år. Jag försöker nu sprida kunskapen om mola då jag själv knappt hittar någon information, sjukvården vet otroligt lite, det är nämligen bara 1 av 1000 graviditeter i Sverige som är en mola graviditet och jag vill finnas där för de få som drabbas! Vi kommer en dag få familjer med våra grabbar, det är jag helt övertygad om Malin ❤️ All kärlek till dig! Du verkar vara en supertjej!

 11. Dina

  Åh ❤️ Jag förstår precis känslan och förstår hela tanken. Jag önskar att fler skulle göra det och förstå vilket känsligt ämne barn och graviditeter är för MÅNGA. Vi försökte i 2 år och fick missfall, hela våran värld gick i spillror. Samtidigt tjatade folk omkring oss, om att det nog snart är dags för oss att skaffa barn. Vi fick tillslut en underbar dotter, men har idag försökt att ge henne ett syskon i över 1 år. Nu frågar folk istället om det inte är dags för ett till barn snart. Dom skulle bara veta hur mycket jag hade önskat att få ett till barn och hur gärna jag vill att det ska vara så lätt som dom verkar tro att det är.Va stark! Och tack för att du lyfter detta! Du verkar vara en underbar person. Vad som än hänt kring er så är det ingen som har rätt att spekulera i det. När det väl blir er tur och när allt är rätt, så önskar jag er all världens lycka. Kram ❤️

 12. Dina

  Åh ❤️ Jag förstår precis känslan och förstår hela tanken. Jag önskar att fler skulle göra det och förstå vilket känsligt ämne barn och graviditeter är för MÅNGA. Vi försökte i 2 år och fick missfall, hela våran värld gick i spillror. Samtidigt tjatade folk omkring oss, om att det nog snart är dags för oss att skaffa barn. Vi fick tillslut en underbar dotter, men har idag försökt att ge henne ett syskon i över 1 år. Nu frågar folk istället om det inte är dags för ett till barn snart. Dom skulle bara veta hur mycket jag hade önskat att få ett till barn och hur gärna jag vill att det ska vara så lätt som dom verkar tro att det är.Va stark! Och tack för att du lyfter detta! Du verkar vara en underbar person. Vad som än hänt kring er så är det ingen som har rätt att spekulera i det. När det väl blir er tur och när allt är rätt, så önskar jag er all världens lycka. Kram ❤️

 13. J.

  Förstår precis vad du menar, vi köpte hus för nästan två år sedan och direkt var folk på oss om att ”nu får ni skaffa barn” ”är det barn pågång” ”är detta barnkammaren” finns inget jag stör mig mer på än när arbetskamrater eller kompisar säger: är det inte dags för er att skaffa en liten bebis nu? Tänk om dom bara visste att vi fick missfall i april efter nästan ett år av försök.. sen i erat fall tror jag mycket spekulationer kom upp då Jonas la upp en bild på er med ultraljud, jag förstår ju att något tragiskt har skett men tyvärr blir det att folk räknar med att de snart är ”dags” igen..och det är absolut inte okej, utan låt de ta sin tid!! många kramar till dig ❤️

 14. J.

  Förstår precis vad du menar, vi köpte hus för nästan två år sedan och direkt var folk på oss om att ”nu får ni skaffa barn” ”är det barn pågång” ”är detta barnkammaren” finns inget jag stör mig mer på än när arbetskamrater eller kompisar säger: är det inte dags för er att skaffa en liten bebis nu? Tänk om dom bara visste att vi fick missfall i april efter nästan ett år av försök.. sen i erat fall tror jag mycket spekulationer kom upp då Jonas la upp en bild på er med ultraljud, jag förstår ju att något tragiskt har skett men tyvärr blir det att folk räknar med att de snart är ”dags” igen..och det är absolut inte okej, utan låt de ta sin tid!! många kramar till dig ❤️

 15. elinoreriksson

  Det är helt sjukt att människor ska hoppa på och säga att någon är gravid så fort de har en flygig klänning eller säger något som skulle kunna vara en hint om graviditet. Chilla ned. Det berättas när det berättas. Som du säger, det är ett oerhört känsligt ämne

 16. elinoreriksson

  Det är helt sjukt att människor ska hoppa på och säga att någon är gravid så fort de har en flygig klänning eller säger något som skulle kunna vara en hint om graviditet. Chilla ned. Det berättas när det berättas. Som du säger, det är ett oerhört känsligt ämne

stats