Malin Gabrielsson

Kan man va kär i en årstid?

Jag älskar faktiskt det mesta som kommer med hösten. Alla mysiga kvällar med tända ljus, luften, doften.. att man kan kan laga goda soppor på kvällarna, tillsammans med nybakat bröd. Men mest av allt är det höstmodet! Jag har en stor kärlek för stora stickade tröjor <3 och har redan hittat mycket jag vill ha i min garderob. Tänkte visa er vad 🙂 fick lite inspiration av devote

Mockajackan blir ett måste! Har redan en svart men i år vill jag ha en grön.
Tryck här för att komma till denna fina

Och leo får hänga med i höst också.
Tryck här

Och våra allas favorit kan jag tänka mig, ankelbootsen!

Tryck här<- Lite dyrare Lite billigare -> Tryck här

även den plisserade kjolen får följa med i höst. Detta är något jag absolut älskar!

Tryck här för att komma till dessa två

Ska nog klicka hem lite kläder. Och är det för tidigt för att packa ner vissa sommarkläder i sommarlådan nere i källaren? ​

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mollie

  Jag måste bara säga att du har en så himla fin och härlig blogg! Den utstrålar verkligen en posivit känsla, fortsätt med detta ??

 2. Mollie

  Jag måste bara säga att du har en så himla fin och härlig blogg! Den utstrålar verkligen en posivit känsla, fortsätt med detta ??

 3. EmmaFalebrant

  Jag vill börja köpa lite höstkläder. Använder nästan bara klänningar, så ska gotta ner mig i några riktigt höstiga. Och nej, jag har redan börjat, de allra tunnaste kommer nog inte användas något mer så de kan få gå på vintervila redan. ?

 4. EmmaFalebrant

  Jag vill börja köpa lite höstkläder. Använder nästan bara klänningar, så ska gotta ner mig i några riktigt höstiga. Och nej, jag har redan börjat, de allra tunnaste kommer nog inte användas något mer så de kan få gå på vintervila redan. ?

stats