Malin Gabrielsson

LÖRDAG

Jonas tog natten med Lowe, så himla skönt. Jag vaknar ju tyvärr ändå när Lowe gör alla sina ljud, men själva grejen att slippa resa på sig från sängen… den är väldigt skön! Så idag känner jag mig relativt utvilad 🙂 såpass utvilad att det blir gymmet idag!! PÅ EN LÖRDAG, japp det är galet men det händer..

Så nu ska jag dra på mig träningskläderna, pussa lite på Lowe och sen gå och träna. Har dock ingen plan på upplägg.. blir nog cardio idag, har sån träningsvärk så kan knappt sätta mig på toan eller lyfta upp Lowe.

Mina/våra planer idag

Jonas ska till Halmstad över dagen så Mamma kommer hit för att leka lite med Lowe samt att jag behöver göra ordning våran garderob och det har blivit svårt att ta tag i såna saker med Lowe hemma så jag får passa på idag!

Efter träningen blir det dusch, smink och fixa håret, också ovanligt för att va mig men vi ska iväg på middag hos några vänner ikväll så för allas skull tänkte jag fräscha till mig!

Känns ändå som en ganska mysig dag? Jag tycker om att ha saker planerade 🙂 Vad ska ni hitta på? Kanske har någon ett snabbt upplägg på gymmet för mig?

Hörs sen! pusspusspuss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Hej! Ett tips om du har svårt med upplägget för hur du ska träna på gymmet, kolla in Hanna Öbergs Instagram! Man kan även köpa hennes träningspass med allt du behöver för att nå dina mål! Superbra:D Kram!

stats