Malin Gabrielsson

NYTT JOBB!

Hej och godmorgon från en pigg och glad tjej!

Just nu äter jag frukost, den består av fil… med lite sylt i! det var det vi hade hemma. Men drömmer mig bort att frukosten är något helt annat, ja men som på bilden.. trots att jag faktiskt gillar a-fil med jordgubbssylt. Har tänkt på det att folk faktiskt orkar och kan göra såhär hemma! Och nu tänker ni – men malin det är väl inte så svårt?
Nej det är nog inte det, men jag har inte orken till att pilla ihop detta på morgonen. Då sover jag hellre 1 timma extra..

Idag eller ja nu snart ska jag in till stan för att möta upp Anna, vi ska på ett läkarbesök, kolla fiffi haha och ja alltså inte tillsammans, i samma rum, i samma stol, utan vi följer med som sällskap, i väntrummet.
Därefter ska vi unna oss en lunch, sen ska jag hem. Plugga lite!
Vänta.. plugga??
Ja exakt, för jag har ju äntligen fått ett jobb!!! så har fått med mig massa papper hem som jag ska läsa på lite.
Ni anar inte, det känns så skönt :’) vart det är ska jag berätta mer om i ett annat inlägg. Nu ska jag fortsätta äta min dröm-frulle!

Och tack för all positiv respons angående mitt inlägg igår <3 det är så skönt att se att folk faktiskt uppskattar det man skriver, livrädd att trampa någon på tårna, vill ju egentligen bara allas bästa.

PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats