Malin Gabrielsson

Ska Jonas vara med på förlossningen?

Japp då var det ett bra tag sen jag skrev här igen.. alltså jag blir så imponerad av folk som skriver på sin blogg dagligen, kanske t.om 2-3 inlägg per dag med minst 10 bilder.. HUR hinner man? hur hittar man all inspiration? applåd till er, på riktigt.

Jaha så hur mår vi? Jag och Lowe kämpar på, vi är ett team redan nu.. (och där börjar jag gråta) det är helt galet vad jag har hormoner nu, gråter för allt. Känner sån kärlek till min lilla bebis så det är helt obeskrivligt!

Tillbaka till – Hur mår vi?
Går in i vecka 36 på Lördag, 34 dagar kvar till BF men har en liten liten känsla att han kommer tidigare men så fort jag säger det får jag tillbaka – men ställ dig inte in på det, man går ofta över tiden med första barnet. JAJA! det kanske man gör och gör jag det får det bli så men just nu känns det som att L kommer vilja komma några dagar tidigare.
Förövrigt mår jag bra, tungt? nja lite men kroppen vänjer sig med tiden tror jag. Har lite förvärkar då och då, och ibland pirrar det till (haha) mellan benen, men lärt mig att det är när han börjat fixera sig och rör sig med huvudet.
Vissa dagar är helt fantastiska, känner mig pigg, glad, lycklig sen har vi skitdagar som jag bara vill trycka ut L, orkar inte va gravid, mår illa, har ont, gråter och känslig för ALLT och tycker vissa människor är skit-folk, oftast på vagnen på g hem.

VAD HAR HÄNT DET SENASTE?

Förutom jobb och sådant har jag blivit överraskad med två babyshowers, gjort en gravidfotografering och firat min mamma som fyllt år. Tänker att jag skriver ett eget inlägg om detta för idag är det egentligen fokus på
– Ska Jonas vara med på förlossningen?
Jag skrev ju ett inlägg för väääääldigt länge sen om att Jonas eventuellt inte skulle vara med pga ett jobberbjudande och får säkert frågor om detta dagligen om hur det blir och såklart ska jag berätta för er.
Men först, titta dessa bilder. Tryck på dom för att komma till den fantastiska fotografen.

det är lite dålig skärpa, för jag vet inte hur man sparar ner dom på rätt sätt.

SKA JONAS VARA MED PÅ FÖRLOSSNINGEN?

För några månader sen fick Jonas ett helt fantastiskt erbjudande, en huvudroll i en kommande serie. Serien skulle spelas in i Spanien under ca 3 månader, start i April.. vilket betyder att han inte hade kunnat vara med på förlossningen. Kan man få ett sämre tillfälle? Varför just då? när våran lilla bebis ska födas, så typiskt. Jag valde att stötta Jonas i hans val, väljer han att åka så kommer jag stötta det till 100% och väljer han att tacka nej blir jag såklart väldigt lycklig över det.
Vi (mest Jonas) har haft det super jobbigt, har faktiskt aldrig någonsin sett Jonas så ledsen.
Men… Jonas tackade nej <3 han valde att stanna hemma tillsammans med oss. Vilket idag egentligen är ett väldigt lätt val enligt Jonas men just då var det jobbigt. Förhoppningsvis kommer en annan och kanske bättre roll i framtiden 🙂 men det är som Jonas säger –
Jag kommer aldrig någonsin ångra att jag är med på min sons förlossning! så egentligen var ju detta ett självklart val.
Men nu vet ni, vi kommer göra detta tillsammans, Jonas blir hemma.

han är så efterlängtad vår lilla kille, Lowe William Fagerström!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hade också känslan av att min son skulle komma tidigare och som man läste överallt så går förstföderskor oftast över tiden! MEN, han kom 8 dagar innan bf, min känsla var rätt det kan säkert din också vara!

  2. alexandrai

    Så vacker du är!! Min lilla kille kom för fyra månader sedan och jag minns så tydligt längtan och väntan! Och sen är det så olika, det är ju väldigt många som föder för tidigt också så att det är mer vanligt att gå över- det ska du inte lyssna på! Rätt som det är så är han hos er i alla fall, även om du går över eller inte ♥️ Håller tummarna!

  3. Julialovisa

    När jag var i vecka 30 kände jag mig bombsäker på att bebis skulle komma in BF och alla jag sa det till svarade ” näää du är förstföderska och då går man ALLTID över tiden” och HELVETE vad jag hahade den kommentaren… Men jag fick ju rätt (suckers) min dotter kom 20 dagar innan BF❤️❤️ Med det sagt, hoppas du slipper gå över tiden!

  4. Katarina viklund

    De finns faktiskt ingenting i världens som kan ersätta sitt barns födsel. De upplever man en gång och de är nått man vill vara med på ? att få siyy första barn slår ALLT i världen. Min dotter föddes den 5/5-15 och sambon fyller 12 maj och ja sa de du hade inte kunnat få en bättre födelsedags present ?

  5. charlottelinden

    Åh, vilken lättnad det måste vara för dig! Förstår att du ville stötta honom i chansen han blev erbjuden, men någonstans innerst inne önskar man ju såklart att pappan är med vid förlossningen! <3

  6. Mammatillnikko

    min son kom 11 dagar innan hans Bf datum ? så stämmer inte riktigt att man går över ? men ställde också in mig på att han skulle komma efter Bf ? men otroligt fina bilder ? önskar så att jag också gjorde de när jag va gravid, men väldigt dålig ekonomi stoppade mig för över 5 år sen ?

  7. malinellinor

    Ååh och nu gråter jag! Jädra hormoner. 1. Så sjukt vackra bilder, DU är så VACKER! 2. Vad underbart att Jonas blir hemma, och så fint sagt, att han kommer aldrig ångra att han är med på sin sons förlossning, SÅ sant, så fint! Hejja er! ❤️

  8. Gabriella

    Otroligt vackra bilder ? exakt så sa folk till mig med när jag väntade min son men han valde att titta ut 14 dagar förtidig ?

  9. Caroline

    Fina bilder ? att man går över med första bebisen stämde inte för mig då både första och andra kom v.37 Så heja dig, snart är er lilla bebis här!

  10. Towe

    Så underbart att läsa att han kommer vara med dig. Ett beslut han aldrig någonsin kommer att ångra, det finaste som finns i världen väntar er. Stort lycka till, och massor med styrka till dig. Nu är det inte lång tid kvar, kämpa kämpa kämpa. KRAM

stats