Malin Gabrielsson

Som en ny lägenhet

Har ni sett Jonas lagt upp på instagram när jag kommer hem till våran lägehet som är helt nymöblerad?
in och kika på den om ni missat, tryck här!

Såhär gick allt till

Jag och Jonas var på en möbelmässa här i Göteborg för ett bra tag sen, egentligen mest för att hälsa på hans farbror som stod i en montern där. Så råkade vi gå förbi en monter men helt magiska möbler såsom matbord, matstolar m.m.
Vi fastnade där en stund, provade allt möjligt! Pratade med dom som stod där och sen var det inte så mycket mer med det.
Vi pratade om dessa stolar ett tag efteråt, men stolarna är alldeles för dyra för oss just nu med en bebis på g, handlar ju lite om prioritering nu!

Men några dagar efter fick Jonas ett mejl av ägarn, hur han tyckte att vi var så hörliga och genuina. Tydligen får dom ganska mycket förfrågningar om samarbeten från andra men jag och Jonas hade inte ens en tanke på det, vilket gynnade oss nu. Dom frågade om dom fick använda våran lägenhet i deras magasin som ska komma. Vilket betydde att dom skulle komma hit och inreda lite, byta ut vissa möbler m.m och ja, det tackar man ju inte nej till❤ vi behövde faktiskt lite hjälp!
Bara jag som alltid har en tanke nör det kommer till inredning men mitt i allt tappar jag den röda tråden och det blir lite hur som helst haha!

När jag kom hem..

Nör jag lämnade lägenheten på morgonen hade vi alltså INGA möbler, vi hade sålt allt!
och när jag kom hem, alltså wow.. den är så fin! massvis av smådetaljer jag aldrig någonsin hade tänkt på att ens köpa.. ni vet sånt ”småskit” som man bara lägger i en låda har helt plötligt fått en mening hemma hos oss.
Så ja, jag kunde inte hålla tårarna tillbaka när jag kom hem.. det var exakt detta vi behövde, en mysigt hem!
Jag är så fruktansvärt lyckligt lottad!

Tryck för att komma till sidan för
MATBORD / STOLAR / LAMPA / TAVLOR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Men alltså magiska stolar!! Vart kommer dom ifrån? Vart hittar man dom? Hade velat ha typ blå.. kanske inte finns men j*klar vad fina!

  2. Malin

    Men alltså magiska stolar!! Vart kommer dom ifrån? Vart hittar man dom? Hade velat ha typ blå.. kanske inte finns men j*klar vad fina!

stats