Malin Gabrielsson

Söndagsglöden

Hallå fina fina fantastiska ni! Har ni märkt att jag aktivt uppdaterat min blogg dessa dagar? är på riktigt stolt över mig själv… känner att jag fått tillbaka min glöd, underbar känsla!!

Idag ska vi på middag hos Jonas föräldrar, allihop! Alltså jag, Lowe, Jonas, Jonas föräldrar såklart, lillebror och storasyster med sambo. Jag älskar att träffas så! man borde göra det oftare.

Efter middagen, när vi kommit hem funderar jag på att åka till gymmet.. bara jag utan Lowe och Jonas 😉 Även motivationen för gymmet är tillbaka, heja heja heja!! Från och med imorgon kommer jag börja uppdatera hur det går för mig med träning och så, hoppas ni kommer tycka det är roligt 🙂 och förstår att jag absolut inte skriver detta för att på något sätt trigga, som sagt.. jag gick upp 30kg, jag vill och behöver inte gå ner allt men 10 kg till så mår jag bättre i mig själv.

Just nu äter jag frukost! hittat en frukost jag faktiskt tycker om utan att tröttna / Havregrynsgröt med jordnötssmör och banan, mums!! ibland kan jag ligga på kvällen och längta till morgonen bara för att jag vill äta haha.

och ikväll kommer ett väldigt personligt inlägg, ett minne, en händelse… min uppväxt.

pusspusspuss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Själv har jag gått upp 17 kg efter en jobbig period i mitt liv och ska också kicka igång med kost och träning imorgon. Det ska bli så roligt att få följa din resa samtidigt! 🙂

  2. Frejsan

    Bäste frullen! Jag kör samma fast med grekisk yoghurt istället för mjölk, tro det eller ej men såååå gott. Ibland ev klick äppelmos för extra lyx ?

stats