Malin Gabrielsson

SPENDERARBYXOR PÅ!

Hej hjärtisar❤️ har ni sovit gott?
Klockan är nu 09.30 och jag sitter i soffan med en kaffe, Lowe fick frukost för en stund sen & har precis tagit på han kläder. Han får lite lite gröt med katrinplommonspure och sen ersättning 120ml.
Frukosten brukar va mellan 07.30-08.30, beror lite på när han väljer att vakna!

Min frukost blev en kopp kaffe och en Shake, vi hade inte så mycket i kylen.. förutom ägg och det tycker jag inte om, så då blir det inte så mycket lyxigare än så samt att jag snabbt behöver få i mig något för om ca 10 minuter kommer mamma för att hämta mig och Lowe, vi ska till IKEA och även hälsa på min Mormor/Morfar!

Gammal bild men här har ni Lowes outfit för dagen!

INKÖPSLISTA – ikea

Jag ÄLSKAR att gå på IKEA, för det första är maten billig (haha!) och för det andra man kan alltid fynda lite. Jag menar – en liten gullig ljusstake där tillsammans med något vi har hemma kan ändå i slutändan se lite lyxigt ut!

Alltså mitt hem behöver inte se lyxigt ut men vill inte ha det så IKEAaktigt. Min och Jonas gamla lägenhet såg ut som en liten IKEA affär, BARA IKEA möbler.

Så idag ska vi köpa

  • Galgar
  • Blommor (jag ÄLSKAR!!!! att ha blommor, alltså rosor, liljor och sådant hemma)
  • Kastrull
  • Matstol till Lowe
  • Ljuslykta
  • Förvaringsboxar

och säkert massa annat som jag egentligen inte behöver men tycker är roligt att köpa!

Nu står mamma utanför!! så måste springa ut. Varför Jonas inte följer med är för att jag inte gillar att gå i affärer med han… han pustar, går as fort så jag inte hinner med, är negativ, och har absolut inga spenderarbyxor på sig.

 

Tjingeling!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pojkensmamma

    Vad söt son du har,mysiga kläder. Jag älskar också Ikea skulle också vilja åka dit kan gå länge där och drömma mig bort. Fastnar också länge vid blommorna och doftljusen,för det kan ju ha kommit in nya dofter. Man kan ju väl inte få för mycket av doft ljus eller menar ja hihi.Ja vill gärna kunna ha ljus som kan dofta gott länge så det inte bara när man luktar på dem och inget sedan när man tänder dem. Inget kul att ha med någon som går och suckar,mitt ex dotter kan vara sådan i mellan åt när vi e ute. Men tror också att det är en typisk tonåring just nu,och det spelar ingen roll vart det är. Och sedan att hon inte pratar så mycket heller gör det ju inget roligt bara rycker på axlarna om man frågar något.Ha en fin dag kramis ?

stats