Malin Gabrielsson

TACK BOTOX

Låt mig börja med att säga

TACK BOTOX & TACK NINA!

Sen lååångt tillbaka har jag gnisslat tänder, samt att jag spänner mina käkmuskler väldigt mycket, framförallt när jag är stressad. Vilket leder till vidrig migrän.. Jag har testat det mesta, bettskena m.m och har även det senaste varit inne på att lägga massvis av pengar hos tandläkaren.

Men så gjorde jag ett besök hos Nina, berättade om mitt problem och hon berättade om Botox i käken, alltså käkmuskeln. OCH NINA JAG ÄLSKAR DIG!

Botox är som ett läkemedel som injiceras in, jag ser det verkligen som ett läkemedel. Det som sker är att man temporärt blockerar hjärnans signaler till muskeln. På detta vis slappnar muskeln av i käken (som är en stor muskel)

Hela injektionsprocessen är över på ca 5 minuter och gör inte speciellt ont. Jag rekommenderar detta starkt om man som jag lider av spänningar, huvudvärk m.m och jag rekommenderar verkligen Nina!

Just nu & fram tills den 25 September så ger

MALIN15 15% rabatt

på valfri behandling, filler eller botox.
TRYCK HÄR – för att komma till Nina

Jag tänkte att vi kör en Q&A under veckan gällande detta, så ställ er fråga i kommentarsfältet så kommer jag och Nina ge er svar under veckan.

 

PUSS​

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. malingabrielssons

  För mig var det att tandläkaren såg på mina tänder att jag gnisslar samt ibland på morgonen är jag stel i hela käken.. Jag har tagit botox längst upp i banan också som hjälpt mot min migrän!

 2. malingabrielssons

  i början kände jag inte av något, tänkte – fan nu har jag kastat pengarna i sjön! men nu efter 2 veckor märker Jag STOR skillnad. Jag kan fortfarande bita hårt, men inte alls som förut (positivt) ? jag är irriterad på mig själv att jag inte gjort detta tidigare…

 3. Linda N

  Sen jag såg detta på din insta (tror jag) och har inte kunnat sluta tänka på det! Jag behöver ta Ipren typ varje eftermiddag pga huvudvärk för att jag spänner käken och biter ihop även under dagarna. Gnisslar inte, men pressar så bettskenan hjälper mig inte egentligen. Kände du av skillnad direkt efter injektionen? Eftersom det är ett nervgift så blir ju muskeln lite ”konstig” och inte lika stark (om jag fattat det rätt). Kan du känna att du inte biter ihop lika hårt längre? Härligt att det funkar för dig! Hoppas jag vågar!

 4. Emelie

  Funkar de mot enbart tandgnissling också? Gnisslar och pressar käken men får ingen huvudvärk, däremot blir ju tänderna superfula så de hade ju vart nice med något som fungerar. Har provat bettskena men då kunde jag inte ens somna ?

 5. Sanna

  Lite konstig fråga kanske, men hur vet man egentligen om spänningar samt huvudvärk kommer från just tänderna? Har nästintill ont i huvudet varje dag samt kommer det ofta i samband med spänningsvärk i axlar och ibland nacke. Kan botox hjälpa mot det och kan det ursprungligen vara från just tänderna?

 6. Josefinezimmermann

  Åh, såå skönt för dig! Jag har aldrig hört om detta tidigare men får också migrän av att jag hela tiden spänner mig. Ligger sjuk flera dagar i veckan så detta ska jag absolut läsa mer om! Hur mycket kostar det?

 7. Sarah

  Har en överläpp som åker upp väldigt mycket när jag skrattar. Läst någonstans att man skall kunna lägga botox i muskeln så att den muskeln slappnar av, men vågar inte ta tag i att prova. Dock tror jag att jag skulle ångra att jag inte gjort det tidigare om jag väl tar tag i de ? Vet du om Nina kan göra sånt?

 8. Emelie

  Fantastiska botox!! Har botox i armhålorna 2 ggr om året mot svettningar. Funkar klockrent!! Blir aldrig blöt i armhålan längre. Förut var jag blöt fast jag frös.

 9. Marta

  För att förtydliga, är inte emot botox som medicinsk åtgärd, men är för att testa mindre invasiva metoder först.Jättekul att det funkade för dig!

 10. Marta

  Inte så mycket för gifter i kroppen..Men ville tipsa om triggerpunkt behandling / dry needling, jobbar med det själv (fysioterapeut) och har samma problem som du, biter ihop och får taskig spänningshuvudvärk från käkmusklerna. Efter dry needling kan den försvinna omedelbart ?

 11. Emma

  Hej! Jag undrar kring botox, eller snarare fillers kanske. Kan man ”fylla ut” en ”rumphaka”? Haha. Har funderat på det länge men tar aldrig tag i det! ?

 12. Amanda

  Botox är livet, har själv extrem migrän och la in i pannan och vips så va ALL huvudvärk borta på 3 dagar ? kommer aldrig sluta med de här ?

 13. Levamedsmarta

  Botox har hjälpt mig mot min kroniska värk i mina käkleder, muskler, nacke och axlar! Åker till Stockholm o får det injicerat några gånger per år. Det enda som hjälpt mig efter flera år av olika mediciner och operationer! Heja botox!!

stats