Malin Gabrielsson

UPPDATERING

Hej igen hörni! nu har jag satt mig till ro ännu en gång för att äntligen skriva ett inlägg här.
Jag är lite dålig på det där, men kontinuerlig uppdatering här. Och när jag väl sätter mig ner tänker jag alltid
– varför gör jag inte detta oftare?
det är ju faktiskt mysigt och jag älskar ju att skriva. Undra om det har med min ADHD att göra? svårt att göra flera saker samtidigt.. Jag menar, jag jobbar, jag är höggravid, jag försöker få ordning på allt i lägenheten tills bebis anländer, jag städar, lagar mat.. osv osv. Ja kanske inte konstigt att man får prioritera lite.
MEN! imorgon är min sista arbetsdag, så då kommer det till att bli bättre uppdatering här!

GRAVIDITETEN

Tänkte att vi kör en snabb liten uppdatering hur jag och bebis har det just nu. Vi är ju inne i v. 37 (36+5) och hur galet är inte det? tiden går så fort, han är snart här,

Tankar – Lite stressad faktiskt! Jag menar, han kan faktiskt komma typ idag och jag känner inte att jag är klar än, med packning, lägenheten, kläder ja alltså alla förberedelser.. koka nappar!!! kom jag på nu. Ja ni fattar ju!

Mående – Stark! ja jag känner mig väldigt stark för att va såpass gravid som jag är. Känner jag efter så har jag ont på vissa ställen men man ska inte känna efter för mycket tror jag. Sömnen blir absolut påverkad, känns som att man har lite resfeber typ.. lite ivrig. Måste börja slappna av!

Cravings – Fortfarande inga, och har inte haft under hela graviditeten. Visst blir man lite extra sugen på vissa saker ibland men det är inte så att jag känner att jag sliter av mig håret om jag inte får det.

Övrigt – Jag har fått pigmentfläckar i ansiktet, någon som har erfarenhet av det?

BEBIS
Troligen är bebisen nu omkring 48 centimeter och väger cirka 2,7 kilo och närmar sig sin födelsevikt. Det fortsätter att öka i vikt med 30 gram fett per dag för att hjälpa till att reglera kroppstemperaturen och hålla blodsockernivån jämn. Hjärnan och skallen som omger den fortsätter också att växa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Har du ADHD? Du har aldrig pratat om det tidigare. Har själv diagnosen ADHD fett jobbigt…hatar allt som ADHD:n gett mig tyvärr. Känner du likadant? Sjukt jobbigt med bebis på det omg hade aldrig orkat med mig själv och en bebis Tyvärr.

  2. Elsa

    Jag får också pigmentfläckar när förlossningen närmar sig. Försvann när bebis var ute. Hade det i slutet av förra graviditeten och fått det precis igen nu (vecka 35). Fullt normalt och har med hormonerna att göra. Lycka till med förlossningen, eyes on the price <3

  3. emilialindman

    Din blogg inspirerar mig så mycket, till och med så mycket att jag precis som du skriver är kass på att blogga varje dag fast man tänker när man väl gör det ”varför gör jag inte det varje dag???” haha…

  4. J

    Ingen brådska med att koka napparna, det går ju så fort att ordna när de väl behövs! Men förstår ändå känslan av att man vill att ALLT ska vara klart innan bebis kommer? ett tips är att försöka fylla frysen med lite matlådor, det saknade vi med första! Ska försöka få ordning på just den biten bättre till nästa som är beräknad dagen före er ?

stats