Malin Gabrielsson

VECKA 28

Hej finisar! i skrivande stund säger nog bebis L också HEJ för herregud vad han rör sig, gjort det hela dagen men känner det extra mycket nu när jag satte mig ner, det är mysigt och helt ofattbart fortfarande att min efterlängtade lilla bebis snart är här. Gick in i vecka 29 i Lördags så tänkte uppdatera er hur läget är, hur har vecka 28 varit? Är det inte helt galet va fort tiden går? jag längtar så otroligt mycket nu!! mitt älskade lilla barn

Mående: Jag mår bra! känner mig faktiskt stark. Känner av i kroppen när jag jobbat en hel dag men då hjälper det att vila en stund eller egentligen helst en hel dag. Mjölksyran är kvar i ryggen men så får det vara helt enkelt, kan inte riktigt sitta eller gå speciellt länge. Men är ju inte så konstigt, han väger ca 1,30kg nu.. så det är ju lite ansträngt!

Cravings: Har fortfarande inte fått några, bara konstant hungrig.

Sömn: Väldigt olika, har kunnat sova ut på morgonen dessa dagar.. vilket är skönt! Jag vaknar inte 05.00 och är pigg.. men det kanske vänder! Däremot vaknar jag flertal gånger under natten, t.ex när jag ska vända på mig.. det blir ju lite klumpigt!

Vikt och kropp: Kämpar lite med ångesten varje dag över min kropp, men dom flesta dagarna är ändå bra nu. Däremot ska jag nog prata med min barnmorska nästa gång att jag inte vill väga mig, berätta att det känns jobbigt! och det är inte för at jag skäms utan det är för att slippa känna press, stress och ångest över vad man ”borde” väga. Sociala medier har förstört mig haha <3

Övrigt: Jag jobbar på som vanligt ett tag till! skulle jag gå på mammaledighet nu hade jag fått panik, så uttråkad som jag kan bli.

Ja vad finns mer att berätta just nu?
Jo just det, fått förfrågan att va med i vecka för vecka! Känner mig lite splittrad.
1. Obekväm framför en kamera
2. Vad ska jag ens filma? mina dagar är inte speciellt roliga haha
3. Skulle nog sätta press på mig själv direkt.

Men jag ska fundera veckan ut! Vad tycker ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Qrusmyntha

    Skulle vara jättekul att se dig i vecka för vecka. Det spelar ingen roll om du inte gör något speciellt under dagarna utan det skulle bara vara kul att följa och se just hur en vanlig dag för dig är!

  2. Hanna

    säg till din barnmorska att du inte vill kolla på vågen och vikten. Väga dig måste du nog tyvärr göra. Men du behlver inte ta del av hur mkt/lite du gått upp. (:

  3. Sabina

    Ja va med i vecka för vecka! så kul att följa dig, handlar inte bara om att göra något roligt utan även att bara prata om de vi alla gravida sitter och håller inom oss och känner igen oss i. Du är grym!!

  4. Limpan

    Jag vill bara säga att jag tycker du är en fantastisk människa. Jag är gravid i V.11 nu och har verkligen mått så jävla dåligt ? Jag började få panik över känslan att ”jag hatar att va gravid”.. min man sa flera ggr ”men du ville ju de här”. Och ja, jag är inte ledsen att jag är gravid, det är nånting vi båda velat lääänge. Men sen jag plussade på stickan så Har jag inte känt mig som mig själv längre?. När du skrev ditt inlägg om att du hatar att va gravid, fick jag sådan styrka ❤️ Kände verkligen att, jag är inte ensam Om att känna såhär. Förhoppningsvis kommer jag må bättre när magen börjar växa och illamåendet blir mindre. Men vill bara säga de, du är verkligen en fantastisk människa och om du bestämmer dig för att va med vecka för vecka så vet du att det kommer sitta åtminstone en person fastklistrad vid skärmen?. Men jag förstår dig 110% att/om du inte vill. Fortsätt kämpa ❤️ Du har 3 hjärtan kvar i appen att stå ut. Sen är ert lilla mästerverk här❤️❤️ (Jag brukar räkna hjärtan för de känns inte lika mycket som att räkna dagar ?)Massa kramar till dig Malin ❤️

  5. Sofia

    Åh!! Det hade varit så kul att följa dig i vecka för vecka!! Man behöver ju egentligen inte göra något speciellt om dagarna, kanske det kan hjälpa dig o va mindre uttråkad? Skulle va så kul men du ska såklart göra det du känner för. Kram <3

  6. Rebecca

    Tänker att det är precis dig som vi i sociala media behöver, för en gångs skull få se en vanlig gravid kvinna som inte går upp tre kilo och allt är världens lyckligaste. Hade varit så härligt att följa någon man kan relatera till för en gångs skull. Men förstår om du inte orkar! Oavsett så är det viktigaste att du fattar rätt beslut för dig!

  7. Annaoskarsson

    Åh va mysigt att du känner av han så mycket! Ska bli faster snart, 2 veckor kvar till beräknad. Längtar så mycket!! Skulle va super kul att se dig i gravid vecka för vecka!! men om du känner att du inte känner dig bekväm eller att du skulle bli pressad så ska du absolut inte göra det!!

  8. Jonna

    Nämen åå så rolig fråga du fått ! Jag tycker du ska vara med för skulle verkligen vara så roligt att följa dig i videoformat också då du verkar utifrån instagram och bloggen vara en sådan härligt person !! Men det ska såklart kännas bra för dig också, du måste ju vilja! Men jag röstar för ja iallafall:)

  9. Elin

    Hej Malin! Tycker absolut du ska vara med i vecka för vecka! Det är så otroligt roligt och spännande att följa familjerna som är med, och eftersom att vi inte är vana att se dig framför kameran tycker jag att det hade blivit extra roligt, då vi hade fått lära känna dig litte bättre också! och din graviditet är ju så himla intressant att följa…! Dock som tidigare nämnt, känns det inte okej för dig ska du aboslut avstå. Kramar<3

  10. Roos

    Hej! Du kan se de som en liten rolg grej för er och L att se tillbaka på när han blir äldre. Tänk va coolt att få se hur ens mammas, mage såg ut, kanske få se rörelse där inne ( av sig själv) höra mammas och pappas tankar innan man är född. Jag hade gärna set mer rörligt material från min mammas graviditet som äldre ??

  11. Sara

    Hade varit superkul att följa dig/er! Men du ska inte känna dig pressad eller sätta press på dig själv, kanske något värt att träna på eller jobba med i samband med en sånhär sak?

stats