Malin Gabrielsson

VECKAN

Måndag

Vaknade imorse och kände mig så svag, ville egentligen bara ligga kvar och sova lite till men jobbar idag så fick tvinga mig upp. Hamnade på golvet i duschen under varmt vatten, satt där i säkert 30 min och halvsov, jag prioriterade det istället än att sminka mig idag. Sen gjorde jag gröt och satte mig och skrev detta inlägg! Idag är det jobb mellan 9.45-20.15, en väldigt lång dag men det är skönt att jobba såpass många timmar och sen hellre va ledig fler dagar i sträck. Så direkt efter jobbet idag ska jag hem för att laga lite mumsig mat, blir ju dock en extremt sen middag men vad ska man göra.. har lovat att laga Jonas favvis
-Torsk med brynt smör, ägg, räkor och pepparot.

Tisdag

Sovmorgon, börjar jobba 13.00 och slutar sedan 20.15! Så på morgonen ska jag bara ta det lugnt, verkligen bara ta det lugnt. Skriva ett inlägg här såklart!

Onsdag-Fredag

Jonas åker till Åre med boysen så är åter igen hemma själv, fast det ska faktiskt bli lite skönt.. får man säga så? Jag är ledig från jobbet och har inte gjort några planer. Ska se om jag kan gå och testa på gravidyoga på Hagabadet Älvstranden. Någon som testat? Vill verkligen börja unna mig lite och detta dök upp på deras sida. Jag blev typ lugn i kroppen av att bara läsa beskrivningen.

Gravidyogan både lugnar och stärker kroppen för att kunna förberedas inför förlossningen. På så sätt kommer den att kunna samla kraft för att snabbt återhämta sig efter graviditeten. Den bygger på att förbereda dig mentalt och ger tekniker för att kunna lindra eventuella smärtor under graviditeten. Fokus ligger på avslappnande rörelser, andningsövningar och stärkande positioner som är bra för dig och barnet.

Vid varje kurstillfälle har du tillgång till vår spaoas med varma pooler, varma bastubad, relax och avkopplande spafåtöljer. Vi vill verkligen rekommendera att du tar dig tid att njuta av våra miljöer och våra möjligheter till avkoppling inför din förlossning

Tryck här – för att läsa mer så kanske vi ses där!

Lördag

Jobb igen, 9.45-18.15 🙂 och på kvällen kommer Jonas hem igen! så blir en myskväll

SÖNDAG

Ledig, så vill ta en ordentlig sovmorgon tillsammans med Jonas. Vakna och dra ut på dagen genom att bara ligga kvar i sängen och kramas, äta en lyxig frukost och sen lägga sig i soffan. KANSKE, men ja bara kanske försöka gå till gymmet.. även fast jag är trött känner jag ändå att kroppen har sina dagar då den känner sig stark, så om Söndag är en sån dag så blir det gymmet. Lovar att uppdatera er om detta!

​Nu måste jag rusa till spårvagnen, blev inget smink eller styling på håret idag. jaja! det får va en sån dag helt enkelt, slapp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Clara

    Hej!Gick på grvidyogan på Hagabadet i Haga och det var superskönt! Började dock i vecka 23 typ men tror inte det spelar någon roll. Kram!

stats