Malin Gabrielsson

VÄLKOMMEN

Ny månad, ny blogg, ja en ny  och peppad Malin! 

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!

Jag har så mycket jag vill skriva i detta inlägg, vill uppdatera er om allt som hänt.. men det kommer bli för mycket för er att ta in, det är t.om fortfarande lite för mycket för mig att ta in så just i detta inlägg ska vi bara lägga fokus på att jag nu är toppbloggarevimedbarn.se !!!!!!!!!!!

Det känns så otroligt kul och det var exakt detta jag behövde nu! en ny bra start samt att dom här på vimedbarn har och är helt underbara! det känns som en liten familj <3 så ja nu är jag nog äntligen på min hemmaplan. Jag kan lova er bra uppdatering med allt som händer just nu, ge er svar på alla era frågor och bjuda in er i mitt/vårat liv igen.

Jag älskar er och tack för att ni hållt ut och stöttat mig trots att ni inte ens vet vad som varit igång i mitt liv, ni är världsbäst! NU kör vi hörni, jag och ni mot världen.

Och ni som trillar in på min blogg för första gången, nästa inlägg blir specifikt till er,
måste ju självklart presentera mig om vem jag är.

Vi kan börja med – Mitt namn är Malin Gabrielsson, har en liten son som heter Lowe som är 6 månader och lever tillsammans med min sambo Jonas Fagerström.

Nu måste jag sminka mitt trötta mamma ansikte för idag ska jag va gäst i babykaos! om ni vill komma och lyssna så sitter vi i femman inne i Göteborg, 16:00 kör vi!

PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats