Malin Gabrielsson

10 veckor – here we go!!!

Okej hörni, i skrivande stund sitter jag och inspekterar min kostschema jag fått. Herregud, ja imorgon smäller det. 70 dagar av 6 mål per dag & träningsschema! Detta kommer att bli tufft men jag är taggad 🙂 Tog även mina FÖRE-bilder idag, jag kommer dela med mig av dom nästa Söndag. För jag tänker att varje Söndag kommer jag att uppdatera er om hur det går för mig, vad tror ni om det?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pernilla

  Kämpa du kommer fixa det. Jag har själv gjort en viktresa fråm 88 toll 68 kg. Visst det har varit motigt ibland men va fan så jävla nöjd varje dag man orkar gå upp för en trappa utan att dö, kunna vara igång en hel dag utan att hela kroppen värker av all extra vikt man bär rundor på. För mig är inte vikten det viktigaste längre utan att kroppen och psyket mår så så mycket bättre. Jag tror på dig och håller tummarna för dig kram ?

 2. Marie

  Hejja dig och Hejja mig! Jag med ska träna regelbundet varje vecka och äta bra mat under 10 veckor. Två barn har satt sina spår i min kropp och jag har ont i rygg och knän, behöver bli stark igen! Blir roligt att följa dig ❤️

 3. JOSEFIN

  Hej! Deltar också i nyårslöftet och varit med två gånger innan. Kan varmt rekommendera att laga ”pulled chicken med sting” såååå god och enkel att göra! Sen även kesoplättar till frukost, lever på dem! Då måste man dock slå ihop frukosten med första mellanmålet, men perfekt om man sover lite längre och inte hinner få ner alla måltider ?

 4. Louise

  Hej! Har också gått hos refitness i 2 år, kan tipsa om att göra egna pommes i ugn! Även att göra carbonara som matlåda ?

 5. Åsa

  Spännande att följa dig och din resa under nyårslöftet, körde även luciaformen 2019 och nu kör jag nyårslöftet också ? lycka till! Nu kör vi! ??

stats