Malin Gabrielsson

Ensamstående

Vilka dagar jag haft… Lowe har varit magsjuk och Jonas är iväg så jag har haft detta helvetet själv. Är det inte typiskt? att just dom dagarna Jonas är iväg blir Lowe dålig.. Men nu är han äntligen hemma och tagit Lowe hela kvällen! så jag har fått slappna av ❤️ det känns väldigt skönt!

Okej nu ljuger jag.. Min mamma kom faktiskt för att hjälpa till, jag hade inte löst det utan henne eller jo jag hade löst det men inte lika bra, jag hade inte varit lika pigg och jag hade inte hunnit med allt så som tvätt, städning osv. Så tack Mamma, du är min hjälte!!!

Och då kommer vi in på rubriken, ensamstående. Alltså en STOR applåd till alla er!!!! eller ni som har så som jag, en sambo som ofta är iväg, heja oss❤️

Mitt älskade älskade hjärta! Lowe blev sjuk natten till Onsdag, han låg i sin säng och sov sen blev han ledsen från ingenstans, jag gick fram och helt plötsligt börjar han kräkas som en galning! Sen hade vi en jobbig natt framför oss… Nu är Lowe bättre men hans mage jobbar jobbar och jobbar. Matlusten är inte heller på topp!

Än så länge har jag klarat mig, men jag ger det denna natten och morgondagen också så håll tummarna!! Jag vill verkligen inte bli dålig.. och framförallt inte nu när jag äntligen kommit igång med kost och träning!

En annan sak…

Jag kom på en liten rolig grej, nästa vecka ska jag testa att va en ”riktig” influencer.. Der vill säga, blogga ordentligt, uppdatera min instagram med riktiga inspo-bilder, samt att jag tänkte ”vlogga” fast på händelser. Vad tror ni?? kanske låter as löjligt men jag bli impad över hur alla andras lyckas så jag ska testa på själv.

Nu ska jag sova!

Puss puss puss puss puss puss puss puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Lyssnade på JLC podden och hörde om eran lillas hosta. Ni borde pröva astmamedicin, sonen hade långvarig hosta när han var 10-11 månader och det enda som funkade var Airomir samt Fluetid.

 2. Ensamstående

  Som en ensamstående mamma till 4.. Jag blir varm av att vårt ”jobb” syns, så tack, det värmer när jag läser sånt. Men jag tror att vi är många ensamstående som ”bara gör det som ska göras”. Åtminstone har jag den synen, det är inte synd om mig, jag har inga föräldrar som kan rycka in mm, och jag gör ju det som behövs för mina barn. Bara en självklarhet. Men visst, ibland är en rätt slut. (Jag hade aldrig överlevt utan varannan helg?)

 3. Caroline

  Hej, jag brukar sällan kommentera men vill bara säga att jag älskar att läsa din blogg, jag tycker den är så ärlig, öppen och fin, jag tycker fler borde vara som du, hela mediavärlden ska vara så perfekt hela tiden som vi ju alla vet, men här kan man verkligen relatera och känna att man är en människa.
  Fortsätt med det du gör, du är så stark!

 4. Losvenssons

  Ensamstående föräldrar borde hyllas oftare! Är själv ensamstående på heltid med två tjejer på 19 månader

stats