Malin Gabrielsson

INGEN BEBIS UTAN DET VAR..

Heeeej! hallå märker ni att uppdateringen är bättre nu? jag är stolt, faktiskt. Och jag märker hur mycket gladare jag blir när jag skriver här.. säger ju det, ni gör mig verkligen glad!❤️

Just nu är jag hos min mamma. Egentligen skulle ju Mamma ha Lowe nu en natt så jag och Jonas kunde va lite barnfria, vila upp och kurera oss men Jonas skulle ändå jobba och jag behöver bli lite ompysslad så jag tänkte att jag kan stanna hos Mamma.

Nu kanske ni tänker – Men Jonas kan väl pyssla om dig? Ja jo det skulle han kunna göra men Jonas är fantastisk på många saker men när han själv är lite lite lite snuvig så är livet väldigt jobbigt för hans del. Japp han har hemsk mancold. Alltså varenda gång han säger att han börjar känna lite lite i halsen vill jag ta mina väskor och dra, för jag vet vilket helvete det blir. Tror inte han rört sig utanför lägenheten på hela veckan.. och jag har gått promenad så Lowe kan somna i vagnen, jag har städat, tvättat, lagat mat och så, ja det vanliga.. med 39 graders feber, hemsk hosta, ingen röst, ögon och näsa som bara rinner… sen ja Jonas har tagit mycket med Lowe hemma, lek, nätter och så vilket har varit otroligt skönt 🙂 han är en fantastisk Pappa!! men är det inte helt galet vad vi kvinnor kan göra?

JUST DET! jag har ju även rensat och städat hela min garderob. Tog lite före och efter bilder.. man ser dock inte supermycket på dom men den va verkligen KAOS innan!! En stor röra i varenda låda. Jag lyckades få ihop 2 stora svarta plastpåsar med kläder, tror jag rensa ut 10 par byxor.

FÖRE
EFTER
FÖRE
EFTER

Så hängde jag allt i färgordning. Långa klänningar tillsammans, korta tillsammans, kjolar, byxor, en låda med ljusa tröjor och en med mörka osv osv. va verkligen skönt efteråt 🙂

Nu ska vi beställa thaimat, lägga Lowe och ha myskväll och sen när det är läggdags ska jag sova i mitt gamla rum, SJÄLV och Lowe ska sova inne hos mamma!

Ha en mysig Lördag hörni!! och gällande bebisen i magen, det verkar va en hel del av er som känt likadant och jag fick förklarat för mig att det är tarmarna och andra organ i magen som ”går tillbaka” efter graviditeten. Läskigt va? det kan tydligen hålla på så väldigt länge så man får väl bara vänja sig med lite ”sparkar” då och då haha..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej!
    Tänker att det är viktigt att värna om att båda tar ansvar?? Skulle aldrig klara av att behöva ta så mycket ansvar som du verkar göra utan att berätta för min partner att det inte är okej!

    1. Regina

      måste instämma, stå på dig och påminn honom om att mammor så ofta tar det tunga med hushållsarbete och allt, och pappor får ofta lekstunderna som du skrev. behöver inte vara så1

  2. NL

    Omg mancolds är så sant!!!! Min pappa är exakt likadan. Själv hade jag bihåleinflammation i ett år som orsakade en rad andra bieffekter men när pappa är förkyld är det helt släckt i huset hela dagen och han ska ha varm blöt handduk över pannan och smsa när han behöver ha ett glas cola (jorden slutar tydligen snurra dem 4 dagarna med snuva). Själv förväntas man ”bita ihop” och få saker gjort ändå haha. Ingen som kommer med cola till mig!

  3. Signe

    Älskar verkligen hur öppen och ärlig du är med allt! Det är så skönt att komma in här och läsa väldigt ocensurerade inlägg, speciellt när man själv är gravid och inte alls upplever det lika fantastiskt som ”alla andra”, . Om man nu ens får säga så? Jaja, du förstår nog vad jag menar! Jag är så himla tacksam att jag ens kan bli gravid men det har verkligen inte varit en dans på rosor psykiskt. Kram!

stats