Malin Gabrielsson

RAKAR BORT ALLT ISTÄLLET?

Välkommen tillbaka vardagen! Japp idag åkte Jonas till jobbet för första gången på 3 veckor, så vardagen när det bara är jag och Lowe är tillbaka och det känns faktiskt mysigt och alla rutiner kommer ju tillbaka, älskar rutiner!!

Egentligen skulle jag till frisören idag, vilket jag heeeelt hade glömt bort! Eller inte glömt bort men jag hade skrivit in på fel dag.. eller ja fel månad haha! Och jag som längtade till mitt nästa besök!!! vet bara inte riktigt vad jag ska göra med håret, har ni någon idé? Senast jag va där gjorde Michelle magi med mitt hår, verkligen. ❤️❤️❤️

Alltså ser ni vad fint?? sen satte vi även i hairtalk för att tjocka till det lite.. jag har ju tappat så extremt mycket hår sen jag ammade.

Åh!!! nu när jag ser alla dessa bilder vill jag tillbaka nu nu nu nu nu. Michelle är verkligen helt magisk!

För att komma till hennes instagram TRYCK HÄR ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna Oltegen

    Hej, mitt namn är Sanna och jag arbetar på byrån Redcarpet – med att matcha bloggare med företag för samarbeten. Hittade ingen e-postadress på din hemsida, därför skriver jag här. Om du skulle vara intresserad av samarbeten med din blogg får du gärna höra av dig till mig.

  2. Emilia

    Superfint!! Alltså jag hade blivit så arg om jag var ni flickvänner till Lucas, Simon och Jonas efter dagens podd. Jag brukar lyssna på deras podd och tycker alltid att de sprider en härlig energi, men idag var det inte ok. Bara skitsnack utan att ni kunde försvara er och de såg ingenting från ert perspektiv. Ni borde verkligen ta över nästa veckas podd och ”ge igen”. Heja er!

stats