Malin Gabrielsson

EFI <3

i samarbete med EFI

Med handen på hjärtat <3 jag som många andra älskar nyrakade ben men jag får nästan alltid massa röda prickar eller så svider det galet mycket efteråt när jag smörjer in mig.. kanske för att jag är dålig på att köpa ny rakhyvel, tills nu. Nu behöver jag inte ens tänka på att köpa en ny.. det är som att EFI själva påminner mig haha!

Jag kör ett samarbete tillsammans med EFI och fick testa på deras rakhyvel och åter igen med handen på hjärtat – WOW WOW!

Intuition säljs endast av EFI och de erbjuder ett enkelt abonnemang så du aldrig får slut på refiller med blad och hudvård. Men först får du naturligtvis ett komplett provpaket gratis!OBS! Provpaketet innehåller 2 st refiller.

DU LÄSTE RÄTT, GRATIS!!

• Du kan alltså ”prova på gratis”, och få hem ett komplett provpaket med Intuition och betala endast 19kr för porto och expedition.

• Som kund till EFI är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till EFI inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte.

• Som abonnent får du 1 ask med 6 bladrefiller var fjärde månad. Pris per ask är 309kr. Endast 29kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 338kr. (85kr/månad om man slår ut kostnaden)

Jag la upp detta på instagram för ett tag sen och jag är ju inte ensam om att ha hittat en ny favorit!! Om ni redan nu är nyfikna så TRYCK HÄR

TRYCK HÄR så hoppas jag ni blir lika nöjda som oss!!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Alltså..!!!! TACK för att du tipsade om den. Beställde direkt när du la ut på instagram eftersom jag hatar att raka benen (tänkte att detta verkade sjukt smidigt). Fick hem den förra veckan och jäklar så bra den är. Kommer definitivt fortsätta med den och att ha abonnemang på den! Det gick i racerfart att raka benen nu och de blev så lena och fina ? Tack tack tack! ??

stats