Malin Gabrielsson

absolut sista dagen.

I Fredags gjorde jag min sista dag på NK, eller ja på NK Classic. Har varit där i 1 1/2 år, så ja det gör ont att lämna, tårar har flödat.. men inte pga jobbet, för det ska bli skönt att lämna. Och helt ärligt så tycker jag dom gör ett stort misstag av att låta mig gå.

Det som är jobbigt att lämna är mina helt fantastiska kollegor, usch det gör ont. Jag har träffat dom mer än mina vänner så på sätt och vis har ju mina kollegor blivit mina bästavänner. Det är deras energi jag lever på, så tack till er, ni är fan bäst!

Så ja, nu är jag arbetslös. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga igen.. arbetslös.
Men jag ser inte detta som att jag på något sätt förlorat, utan jag ser det som att en ny värld och stig har öppnat upp sig för mig, jag är taggad! mer än någonsin.

fick ett litet brev av mina kollegor, såhär stod det:

MALLAN! Tack för alla dina lunch avlösningar som vi har sett fram emot, med ditt alldeles underbara sätt att vara, ditt skatt, din vänlighet, ditt glada humör, alla mysiga samtal om allt…
Du kommer vara så saknad!
MASSA KRAMAR

Hur fint? alltså jag älskar fan dom.

När jag slutade jobbet 17.00 mötte jag upp mamma!

Vi gick till tranquilo, mamma köpte deras hamburgare som såg helt magiskt god ut och jag köpte in två smårätter och va helt magiskt goda. Sen gick vi och kollade bio, Mamma Mia!
Den va mysig, men 1an är bättre, helt klart! Eller vad tycker ni som sett båda två?

PLANER IDAG – baka bullar, muuums!!
Och skriva iordning mitt CV och sen kolla på lite jobb.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabelle

  Jag gillade ändå 2an. Kanske var för att jag precis fått bebis själv? blev väldigt rörd av slutet! Men 1an är ju väldigt härlig och mer glad! om jag måste välja tycker jag nog 1an var liiite bättre men som sagt gillade ändå 2an väldigt mkt?

 2. Isabelle

  Jag gillade ändå 2an. Kanske var för att jag precis fått bebis själv? blev väldigt rörd av slutet! Men 1an är ju väldigt härlig och mer glad! om jag måste välja tycker jag nog 1an var liiite bättre men som sagt gillade ändå 2an väldigt mkt?

 3. Frida

  Det finns en mening med allt (väldigt cheesy svar, jag vet). Och det är förmodligen inte meningen att du ska jobba med det du har gjort. Jag vet att du har många planer och nu kan vara chansen att förverkliga dem. Jag håller på dig! Kramar och tack för att du sprider härlig energi!

 4. Frida

  Det finns en mening med allt (väldigt cheesy svar, jag vet). Och det är förmodligen inte meningen att du ska jobba med det du har gjort. Jag vet att du har många planer och nu kan vara chansen att förverkliga dem. Jag håller på dig! Kramar och tack för att du sprider härlig energi!

 5. Alice

  Hej Malin! Hoppas allt är jättefint med dig. Har följt din blogg ett tag & du sprider så himla härlig energi och det smittar av sig väl. Jag ville bara fråga dig om du fortfarande vill jobba inom modebranschen? Jag har precis avslutat en tjänst och vet lite folk i Göteborgsområdet som söker personal! Om det skulle vara något som du är intresserad utav så skickar jag gärna över det till dig. Ha en fortsatt fin kväll! Med vänlig hälsning, Alice

 6. Alice

  Hej Malin! Hoppas allt är jättefint med dig. Har följt din blogg ett tag & du sprider så himla härlig energi och det smittar av sig väl. Jag ville bara fråga dig om du fortfarande vill jobba inom modebranschen? Jag har precis avslutat en tjänst och vet lite folk i Göteborgsområdet som söker personal! Om det skulle vara något som du är intresserad utav så skickar jag gärna över det till dig. Ha en fortsatt fin kväll! Med vänlig hälsning, Alice

stats