Malin Gabrielsson

back to reality

Och där va första arbetsdagen över. Känns i hela kroppen! konstigt, hur lätt man vänjer sig vid att INTE jobba.. hoppas det är lika lätt att vänja sig vid att jobba också. Men skoj att va tillbaka! Har faktiskt saknat mina kollegor. <3

Nu sitter jag och väntar på att min ugnsomelett blir klar. Så hungrig! sen ska jag och J kolla en film

Blir ett kort inlägg idag, så trött. Men hoppas eran dag varit bra! och åter igen, tack för alla magiska meddelanden jag fick igår angående mitt inlägg. Jag är rörd, på riktigt. Känslor överallt! vill krama varenda en av er. Jag ska skriva lite mer om detta imorgon! vill visa er en sak.

trött men fruktansvärt lycklig och tacksam tjej

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats