Malin Gabrielsson

BARA ETT ENKELT JÄVLA TACK

Hej alla gosegosar!

äntligen helg hörni, däremot jobbar jag men oavsett vad är det lite skönt med helg 🙂
och med tanke på att jag jobbar har jag inte så mycket planer!
Igår kom mamma hem med lite mat så kollade vi Talang och bara myste!
och ikväll kommer en tjejkompis, så blir väl ännu en ”frossa-kväll” om ni förstår…
(Ja alltså Jonas är ju iväg igen… så min stackars familj och vänner måste hålla mig sällskap)
Jag har ju inga direkt cravings under denna graviditet men däremot är jag konstant hungrig och det finns liksom inget stopp, ganska illa ändå, jag kan verkligen inte sluta äta!
Jag kan bli såpass mätt att jag mår riktigt illa men ge mig 30 minuter så är jag på det igen!
Undra om man kanske ska unna sig en pizza ikväll? eller kanske en sallad så man kan köpa massvis av godis, chips och sådant skit. Eller tacos? eller korv? Handlar ju om balans!

sen jag blev gravid har jag sagt till mina vänner att jag inte tänker ta några beslut gällande mat, det går liksom inte.. så kvällens middag ligger på Anna! får se vad hon bestämmer 🙂

Detta med att säga tack till en komplimang..

Jag har väldigt svårt att komma till ro på kvällarna så jag lyssnar ofta på poddar!
Senast lyssnade jag på Sånt är livet – Ida och Alex, då hade dom ett avsnitt
Parterapi – Ida bryter ihop! nu kommer jag inte ihåg hur dom kom in på detta med Ida berätta att hon ofta ”bara” säger – Tack! när någon ger henne en komplimang. In och lyssna på vad jag menar! och jag har funderat lite på detta.. och jag ska också börja säga det, och då menar jag inte att jag inte säger tack när någon ger mig en komplimang, men mina svar kanske ofta låter såhär –
Åh nej men tack va gullig du är, men är inte alls nöjd!
Va fräsch du ser ut!
– Nej fy är så sliten… men tack!
osv osv osv. Förstår ni?

Så nu ska jag verkligen börja svara med något positivt tillbaka! det måste ju vara så mycket roligare att ge en komplimang då? och kanske tar man åt sig komplimangen mer. Kan vi inte testa detta tillsammans? under en vecka typ. Så nästa Söndag skriver jag hur jag upplevt det och ni kan väl kommentera hur NI upplevt det?

vecka 32

Idag går vi även in i vecka 32!!!!!! älskade lilla L snart ses vi!!!! jag längtar så mycket efter dig!
Ska självklart uppdatera er om hur jag mår, imorgon!
Nu måste jag åka till jobbet.
PUSS

jag och Anna från i somras på utomhusbio i Slottskogen, så ni har koll på vem jag umgås med. Jag har ju två stycken Anna i mitt liv!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninarellman

    De där är verkligen bra att tänka på när man får en komplimang, har faktiskt själv börjat tänka på det rätt nyligen. Tips om du har svårt att varva ner är att testa meditation utöver att lyssna på poddar det ger en verkligen lugn, det är något jag själv har börjat med och ska göra en gång om dagen nu för att finna ro ?

  2. Tovisa

    Fint inlägg! Förstår precis vad du menar det där med att ta komplimanger. Ska också sluta ge ursäkter när nån ger komplimang och som du säger och de sa i podden, bara säga tack liksom <3

stats