Malin Gabrielsson

Bjuder in mig själv på middag

Igår var vi på middag hos Anna och Eric!
Anna är min bästavän sen 10 år tillbaka, när man ska förklara vår vänskap brukar jag säga att hon är som en extrasyster. Så hennes namn kommer dyka upp ofta här!

Anna smsade och frågade om jag orkade umgås och ville komma på middag hem till dom. Vilket jag gärna ville då jag inte alls hade någon ork till att laga någon mat igår. Dessutom får man alltid så god mat där så jag hade släpat mig dit oavsett om jag hade lite ont eller väldigt ont. 

Förrätt – hemmagjorda chips med någon mumsig röra på, även lite rödlök och rom

Middag-  fiskgryta med hemmabakad focaccia

Hur mår jag?
Har lite ondare idag, känns som min livmoder får kramp lite då och då och även börjat ta min medicin som är till för att jag inte ska blöda för mycket.

Vad ska jag göra idag?
Vila, en liten stund till.. sen ska jag plocka lite i lägenheten och ikväll ska jag och Jonas hem till mamma, på middag haha.. Jag ringde faktiskt och bjöd in oss… är det fel? nää tror hon tycker det är lite mysigt, hon började direkt planera middag, efterrätt och allt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats