Malin Gabrielsson

Blivit av med mitt jobb…

Idag har jag jobbat. Började 12 men satte ändå klockan på 07.30 och tog en långpromenad på morgonen, så skönt. Börjar äntligen känna energi till att sätta alarmet lite tidigare nu!

Och vet ni vad.. På Onsdag ska jag på arbetsintervju. Jag har blivit av med mitt jobb, pga arbetsbrist… därav har jag varit lite ledsen dessa dagar och då kan det tyvärr blir lite dålig uppdatering. MEN! jag känner ändå att det kommer att lösa sig. Saker brukar hända av en anledning, tänker ni också så?

Hemmagjord Ceasarsallad! fått cravings på detta.

Nu ska jag sova.

PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Victoria Estelle

  Fy så tråkigt det är att bli uppsagd, har också blivit det pga arbetsbrist tidigare. Men tänker som du att saker och ting händer av en anledning och det KOMMER att lösa sig! Lovar! <3 Stor kram till dig

 2. Victoria Estelle

  Fy så tråkigt det är att bli uppsagd, har också blivit det pga arbetsbrist tidigare. Men tänker som du att saker och ting händer av en anledning och det KOMMER att lösa sig! Lovar! <3 Stor kram till dig

 3. Lina

  Hej! jag blev också uppsagd pga arbetsbrist tidigare i år. Kändes som att jag var den enda i världen som blivit det då ingen pratar om när man ”misslyckas”. För mig kändes det som det, även fast jag vet att det inte är något personligt mot mig. Skönt att en profil som dig kan vara öppen om detta! Uppskattar din blogg för att man kan relatera till dig så mycket och att du aldrig förskönar saker och ting som många andra bloggare gör. Rörig kommentar, men du äe grym!

 4. Lina

  Hej! jag blev också uppsagd pga arbetsbrist tidigare i år. Kändes som att jag var den enda i världen som blivit det då ingen pratar om när man ”misslyckas”. För mig kändes det som det, även fast jag vet att det inte är något personligt mot mig. Skönt att en profil som dig kan vara öppen om detta! Uppskattar din blogg för att man kan relatera till dig så mycket och att du aldrig förskönar saker och ting som många andra bloggare gör. Rörig kommentar, men du äe grym!

stats