Malin Gabrielsson

Detta året började inte bra

Hej hörni! hoppas ni mår bra <3 verkligen!! Detta kanske låter knäppt men jag saknar faktiskt er, era meddelanden gör så mycket för mig och vissa av er har jag skapat en relation till, som en vän fast jag vet knappt hur ni ser ut… Jag önskar verkligen att jag någon dag kan ha ett event och få träffa varenda en av er.

Men till ämnet… Ja mitt 2020 började faktiskt inte så bra, just nu ligger jag sjuk, väldigt sjuk. Har tappat rösten, ont i hals och lungor samt 39 i feber. Och detta är första gången jag är såpass sjuk när jag har barn och säger bara WOW till er som är ensamstående och löser att ta hand om barnen samtidigt som ni själva är sjuka. Jag frågade min mamma hur hon gjorde när jag var liten och hennes svar va – det va bara att göra det! Ja och så är det ju men jag tycker det är svårt, har börjat gråta flera gånger och då är vi två stycken här hemma. Jonas hjälper till så mycket han kan men han har mancold så.. ja ni fattar, mespropp.

Men jag har sagt att på Måndag, så börjar allt. Då ska jag börja sikta på mina mål ordentligt! Vad har jag för mål då?

• Uppdatera på bloggen minst 3 gånger i veckan.
• Bli bättre på att ta vara på samarbeten, det är som sagt en inkomst för min del samt att jag får dela med mig av bra rabatt och tips till er.
• Börja min resa tillsammans med ReFitness
• Ta bättre hand om mig själv, då inkluderar mer egentid.
• Podden
• Börja ta mer bilder

Även tänkt tanken att ha temadagar på bloggen, vad tror ni om det? alltså typ Måndagar betyder skönhet, Onsdagar betyder Lowe och Söndagar träning. Då vet ni när vad skrivs och vet när ni ska gå in, vad tror ni? mmm jag ska suga på den karamellen lite.

Nu ska jag förberedda lite frukost till Lowe, han äter gröt varje morgon med en skvätt katrinplommon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Åh, de böckerna utav Jojo Moyes är ju så bra! Dock inte läst de två sista så får kolla upp dom genast ?

 2. Minförändring

  Vill du/andra hitta till en gemenskap och inspirera och bli inspirerad av andra i er resa mot ett hälsosammare liv? Kika gärna in på minförändring på instagram och bli en del av ett team med fantastiska tjejer (och killar)?

 3. Amanda

  Ska bli så kul att följa din resa för att må Bättre i din kropp eller hur man uttrycker sig. Jag är i precis samma stadie som dig och aka nu försöka hänga på i ett försök i att må Bättre i mig själv. Heja oss! ❤️??

 4. Marlene

  Åh fy… sjuk med barn är hemskt! Sjuk med sjuka barn – ännu hemskare! Kommer ihåg när sambon hade jobb i bokad studio som inte gick att flytta, och jag fick influensa. Samtidigt som våra tre barn hade flunsan. Vi hade alla fyra feber som låg mellan 39,5-40.9. Att serva de dyngsjuka barnen då, är fan mitt livs största bragd! Under tre dygn var jag helt ensam mellan 08-18 och febern gick inte ner för någon av oss. Får typ rysningar av att tänka på det. Fy fan. Nu har vi fyra barn och skulle vi hamna i samma sits igen, blir det mannen som får avboka oavsett anledning ?

stats