Malin Gabrielsson

FRÅGOR&SVAR – MALIN

MALIN

(jag fick så många olika frågor så tänker att jag delar upp dom. Idag skriver jag om MIG. Nästa gång om mig & Jonas. Sen kanske bara om Jonas, sen om smink, mode och träning)

Hur gammal är du?
Fyllde 25år den 24e Juni

Hur lång är du?
166cm

Vad jobbar du med?
Jag jobbar i en klädbutik inne på NK i Göteborg. Säljer herrkläder faktiskt, mycket roligare. Tycker såklart bättre om tjejkläder MEN att ha killar som kunder, rena drömmen. Vi har märken så som, kenzo, moncler, burberry m.m

Vad läste du på gymnasiet? och vad gjorde du där efter?
Jag läste Handel på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke. Därefter läste jag en ”komvuxutbilning” på 6 månader, bar & servering. Lite för att jag hade tanken på att resa iväg och då är resturang bra att ha på CV, tänkte jag då! Men det blev inget med det 😉 träffade en kille och fick även ett annat jobb.

Hur ser ditt liv ut om fem år?
Om fem år har jag och Jonas två barn, vi bor i ett hus (vart vet jag inte)
Jag jobbar som förhoppningvis livscoach på hög nivå, och Jonas håller ja.. kanske inte fortfarande på med youtube men han syns i tv-rutan på något sött. Åh jag älskar att drömma!!!

Har du något mål med din blogg?
Nej eller jo, blandat. ”Bloggvärlden” är svår och jag är ingen typisk ”bloggtjej”, kanske en fördom jag har men den som förstår den förstår. Jag hoppas att jag kan sticka ut ned min blogg, att den är enkel, vardaglig men fortfarande spännande. Att försöka dra upp vissa ämnen som andra inte gör. Så ja, sjävklart har jag mål, men dom ändras hela tiden. Som sagt, jag är en drömmare.

Är du en sparare eller slösare?
Åh tyvärr en slösare.. önskar att jag var en sparare.

Känner du att du kan ha ett privatliv? Kan du koppla bort offentligheten?
Ja absolut! men samtidigt vill jag ju dela med mig, jag bjuder ju in er i mitt liv. Jag vill ha er där, precis som Jonas! ni ger mig massvis av energi. Sen när det gäller mig så kommer inte folk fram, vissa viskar lite bakom min rygg! jämför man med Jonas så kommer det fram folk hela tiden. Brukar skämta och fråga om dom vill ha med mig i bilden också, då kollar dom lite osäkert och skrattar. Sen blir det jag som får ta bilden istället haha!

Hur får du så perfekta bryn?
TACK! först och främst. Jag trådar mina bryn, och färgar. Sen låter jag dom faktiskt vara! Så mitt tips är, tråda!

Vill du berätta om din viktnedgång?
Jag vet inte, vill ni veta? Viktnedgång är sånt känsligt ämne. Min viktnedgång va en blandning av brustet hjärta, träning, och sjukdom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nellie

  med tanke på att du har formulerat dig ” jag har lyckats ” gå ner i vikt så antog bland annat jag att du strävat efter det eller vart nöjd över det. men var de pga sjukdom osv behöver du inte ta upp det om det är känsligt.

 2. Nellie

  med tanke på att du har formulerat dig ” jag har lyckats ” gå ner i vikt så antog bland annat jag att du strävat efter det eller vart nöjd över det. men var de pga sjukdom osv behöver du inte ta upp det om det är känsligt.

 3. Johanna

  Kan man ställa en fråga till frågestunden här?:) Jag är lite nyfiken på en sak. Jonas, Lucas och Carl jobbar ju ihop och umgås säkert en hel del. Umgås ni flickvänner med varandra nånting? Alltså känner ni 3 varandra också och kan hänga själva, eller ses ni bara om killarna är med? Du verkar vara en sån fin person. Kram

 4. Johanna

  Kan man ställa en fråga till frågestunden här?:) Jag är lite nyfiken på en sak. Jonas, Lucas och Carl jobbar ju ihop och umgås säkert en hel del. Umgås ni flickvänner med varandra nånting? Alltså känner ni 3 varandra också och kan hänga själva, eller ses ni bara om killarna är med? Du verkar vara en sån fin person. Kram

 5. Minna

  Gärna veta om viktnedgången och de runt i kring du beskrev. Ett känsligt ämne som du sa och desto viktigare att visa att folk inte är ensamma, typ jag. Kram till mysig blogg.

 6. Minna

  Gärna veta om viktnedgången och de runt i kring du beskrev. Ett känsligt ämne som du sa och desto viktigare att visa att folk inte är ensamma, typ jag. Kram till mysig blogg.

stats