Malin Gabrielsson

GLOSSYBOX

{samarbete}

Septemberboxen är äntligen här, det kan faktiskt vara en av månadens höjdpunkter när denna box kommer på posten. Ni som redan prenumererar vet vad jag menar❤️

Ja alltså Glossybox är en prenumerationstjänst där man får hem en box en gång i månaden med fem härliga skönhetsprodukter.

Jag har faktiskt genom Glossybox hittat många favoritprodukter, även i denna box hittade jag två favoriter som faktiskt är ganska otippat för mig då jag vanligtvis inte använder dessa produkter!

Ja ni vet ju min sminkrutin… ingen! Däremot är jag väldigt mån om min hy och älskar produkter som jag känner tillför något till min hy, just därför blev Primern och Läppglanset mina favoriter 

Mina två absoluta faVoriter i månadens box!

PIXI BEAUTY

LipLift Max ”Honey Sheen”
Möt hösten i en perfekt nude nyans! Med en ”pumping effekt” ger Liplift Max läpparna glans och fukt med en kylande känsla av frisk mint. Aloe vera, jojoba och kamomill vårdar och ger oemotståndligt mjuka läppar.

AVANT SKINCARE

Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer

Det är en helt fantastisk primer som slätar ut, återfuktar och mjukgör. Produkten innehåller aktiva ingredienser som reducerar fina linjer och ökar hudens elasticitet. Ett måste för en perfekt bas! (värde över 990:-)

sen innehöll boxen med 3 andra bra produkter och när jag väl sitter och skriver inser jag att jag faktiskt gillade varenda en väldigt mycket!

Och typ det bästa av allt!

om du använder dig av koden
GLOSSYMALIN
så får du 20% på hela din beställning och gäller hela September – ord. pris 159:
Tryck HÄR för att börja prenumerera och bli en del av GLOSSYBOX ❤️

Samt att blir du prenumerant nu så får du 24 timmar exklusiv förtur till årets lyxigaste & mest hypade GLOSSYBOX-lansering 25 september! Årets adventskalender har ett värde över 4700 kr(!), kostar 1299 kr och innehåller 24 spännande skönhetsöverraskningar från märken som Benefit, Nudestix, Hey Honey, Ciaté & Avant yes u name it!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats