Malin Gabrielsson

HUR REDIGERAR JAG MINA BILDER?

Får denna fråga väldigt ofta. Alltså väldigt ofta!
Och tänker – haha! jag vet inte ens själv. Hur gör man?
Jag kollar ofta runt på andras instagram och tänker, sådär vill jag också redigera mina bilder. Hur gör hon? Jag följer steg för steg när bloggare och influencer har lagt ut hur dom gör. Men mina blir inte som deras! haha jag är så fruktansvärt okunnig i detta. Men lär mig saker hela tiden. Så snart så! och tack till ni som tycker om hur jag redigerar mina ;’) och har du något tips till mig efter att du läst hur jag gör, kommentera gärna!! som sagt, jag lär mig fortfarande. 

Jag använder mig av VSCO & Instagram. Och alla bilder jag tar är med min IPhone X.

Först använder jag mig av VSCO.
Använder mig av filtret U3.
Exposure +0,9
Contrast +1,4
Sharpen +3,6
Clarity +0,9
Saturation +2,0
White Balance – Termperature -1,0
Grain +6,1
Fade +1,3
HSL – väldigt olika, beror på hur bilden ser ut från början med färger och så. Men jag vill gärna ha mina bilder lite åt det kalla hållet.

Och när jag väl ska lägga upp på instagram höjer jag värmen mellan 20-25 och samma med Lux.

Men detta går i periodvis! fick ett infall ett tag att jag ville ha varma och guldiga toner i mitt flöde.
Här är ett bild på mitt försök

höll inte länge och nu är jag tillbaka på det kalla igen!

Ja detta kan vi kalla ett i-landsproblem. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    åh super snälla kan du inte skriva eller svara här vad du hade för redigering när du ville ha varma toner? vilket filter på vsco osv… skulle vara jätte snällt! tycker du är grym och verkar vara en fin, genuin och ärlig person! kram

  2. Anna

    åh super snälla kan du inte skriva eller svara här vad du hade för redigering när du ville ha varma toner? vilket filter på vsco osv… skulle vara jätte snällt! tycker du är grym och verkar vara en fin, genuin och ärlig person! kram

stats