Malin Gabrielsson

Idag har jag..

Från 09-11 försökte jag spela in ett samarbete, men alltså.. det va helt omöjligt att spela in. Jag kan inte ha honom på golvet för då kryper han iväg, ställer sig någonstans och sen ramlar, så jag kan inte fokusera. Han vill heller inte sitta i sin stol och kolla babblarna.. nej alltså varför skulle han vilja det nu när han lärt sig att man kan krypa? så ja detta samarbetet var inte lätt att spela in, men jag lyckades.. tillslut?

Samarbetet jag spelade in va för Guldfynd, älskar för övrigt deras saker!! och vill ni ha 25% rabatt på erat köp så ange koden MALIN25 tryck här för att fynda

Sen mötte jag upp..

Selma, ni vet hon jag stalkade på spårvagnen och ville ha som kompis. Vi åkte in till stan och kollade lite kläder samt tog en lunch. Jaa… sen åkte jag hem, laga mat och kolla en serie. Typisk dag för min del! Nu ligger jag och Jonas i sängen, han kollar en riktigt grisig serie och jag skriver lite med er? men ska lägga ifrån mig telefonen och sova nu. Godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats