Malin Gabrielsson

JAG ÄR VÄRLDENS RIKASTE

Man funderar mycket fram och tillbaka detta med vad som kommer att hända, kommer jag bli sjuk? mycket frågor man gärna vill ha svar på men inte får. Det är nog det som är det jobbigaste, att bara vänta. Vill bara säga att jag läser varenda meddelande jag får och jag försöker verkligen svara på dom alla men har inte riktigt haft orken, sovit mycket. Men vill bara säga att jag ser dom, Jonas har vant sig vid att komma in i ett rum och där sitter jag och gråter..
han – läser du ett meddelande igen?
jag – men åhhh jaaaaaa alltså lyssna på detta..
Jag känner mig så rik på kärlek och vänner, ni är faktiskt mina vänner.

Nu ska jag och Jonas iväg på middag hos min bästis Anna och hennes sambo. Ska tydligen bli fiskgryta, MUMS! Dom är perfekta att umgås med i en situation som denna, jag behöver inte spela glad och behöver jag lägga mig ner så gör jag det, inga konstigheter. Dessutom slipper jag laga mat hehe.. och man får alltid så himla god mat hos dom, hon är så duktig min lilla Anna!

Hoppas eran Lördag blir mysig! vad ska ni äta för gott?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej! Jag ville bara säga att du är en sån inspiration! Jag blir så glad av att läsa din blogg. Du är så jordnära och kärleksfull. Jag önskar att lycka! Kram sofie

 2. Sofie

  Hej! Jag ville bara säga att du är en sån inspiration! Jag blir så glad av att läsa din blogg. Du är så jordnära och kärleksfull. Jag önskar att lycka! Kram sofie

 3. Hjarterdam89 på insta

  Oxå gråtit hela eftermiddagen men min sambo (sen 9 år) gjorde en av mina favvorätter, kalvfärsbullar med potatispure och stuvad vitkål.hur fina är inte våra män (och vänner) ?❤️

 4. Hjarterdam89 på insta

  Oxå gråtit hela eftermiddagen men min sambo (sen 9 år) gjorde en av mina favvorätter, kalvfärsbullar med potatispure och stuvad vitkål.hur fina är inte våra män (och vänner) ?❤️

stats