Malin Gabrielsson

Jag är världens roligaste människa i hennes sällskap

J drog tidigt imorse. Först för att spela in podd, sen skulle han och killarna vidare iväg till Nyköping på något event, ja vad vet jag!
Så ikväll är jag ensam hemma, vilket är skönt. Ibland är det skönt. Jag kan möla i mig godis utan att han säger – oj hinner du andas i mellan.
Jag kan kolla vilken film jag vill. Det är när jag väl ska sova som det blir tomt, väldigt tomt. Då saknar jag han massvis! min kärlek <3

Fast ikväll är jag trött så lär somna lätt ändå.
Mamma hämtade mig runt 12, då åkte vi och köpte oss varsin sallad, sen la vi oss vid havet. Fast vi frös, så åkte hem efter 1-2h och la oss på våran terass istället. Lyssnade på varsin podd. Sen klippte hon mig, och jag klippte henne. Hon är så fin min mamma! hon skrattar åt typ allt. Så man känner sig som världens roligaste människa i hennes sällskap, bra boost!

Var så sugen på att klippa av mig håret idag! men det blev bara topparna. Jag försöker få mitt hår att växa ut och bli helt helt rakt, ett friskt hår helt enkelt! Jag har haft löshår i sen lååångt tillbaka men tog ut det för ca 3 år sen, bästa jag gjort! 

Och nu, nu gör jag egen risgrynsgröt. Blev så sugen på det! sen ska jag kolla en film. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats