Malin Gabrielsson

MARC JACOBS SNAPSHOT

Väldigt många som frågat vart väskan jag har på bilden kommer ifrån. Och jag förstår er, jag ÄLSKAR denna väska och vill ha en i varenda färg. Den passar mig så himla bra, lite sportig, lätt att ha med dessutom med tanke på bandet blir den en STOR del av din outfit. En svart ”enkel” klänning blir tuff så fort väskan kommer på. 

För att komma till väskan tryck här

Men jag har bytt band på den till detta

Bor ni i Göteborg kan jag tipsa om att gå till tjejerna på NK (NK väskor) dom hjälper att hitta rätt! och tror precis dom fått en ny leverans på massvis av nya, väldigt fina!


Och​ min Q&A jag tänkte ha, den kommer! men imorgon, jag fick många frågor (tack tack tack!! blir så glad av er) och jag vill verkligen lägga tid på att svara varenda en. Och just nu, vill jag bara kramas med min man. 

PUSS!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats