Malin Gabrielsson

Polpette

Nästan så jag har lite träningsvärk i kroppen efter igår, för herregud vad vi höll på.
11.00 mötte jag Anna i stan, vi hade planerat att ta en promenad och sen äta lunch tillsammans. Men sen bokade vi spontant en franstid så direkt efter lunchen gick vi och gjorde fransar sen kollade vi stan. Jag köpte lite presenter! Bland annat till Jonas, alltså så fina grejer! jag har tagit kort på det och ska lägga upp det på bloggen snart, men kom ihåg att jag nämnt dessa presenter!

Sen bestämde vi oss för att laga middag tillsammans till våra män, så vi gick hem till Anna och Eric, brainstormade idéer på middag och kom fram till något väldigt gott. Tyvärr har jag inget recept på köttbullarna för vi gick på känsla men tro mig, det blev helt magiskt gott. Googla typ, Italienska köttbullar i tomatsås så hittar ni säkert något lika gott recept!
Om ni kollar bordet, ser ni vad vi verkligen hade cravings på denna dag? haha tror vi hade 6 olika sorter.

Vid 20.00 dök killarna upp och ja dom blev verkligen glada. Middagen var verkligen uppskattad! vi alla var tvungna att lägga oss ner efter middagen pga extrem matkoma. Kan verkligen tipsa om att börja göra lite mer sånt här mitt i veckan.. Jag är väldigt dålig på det men ska bli skärpning! Så det är mitt Onsdagstips, börja hitta på saker även mitt i veckan. ​

Ibland när jag och Anna umgås kan vi börja prata om hur fina våra killar än, hur bortskämda och lyckligt lottade vi är. Vi sitter inte bara och klagar på hur jobbiga dom är, eller pratar av oss om våra bråk vi har utan vi sitter väldigt ofta och hyllar våra killar tillsammans. Jag tycker verkligen om det!

Idag tog jag sovmorgon och kollar man ut så var ju detta en perfekt dag att ta sovmorgon på för vädret är ju riktigt kasst idag. Men jag ska ändå släpa mig ut på stan, har lite ärenden jag måste fixa.

Ikväll ska vi på en nyöppning av Pinchos, dom har ändrat detta Cirkus-tema lite så ska bli spännande att se vad det nya kan vara.! Vi ska dit med ett annat par, mysigt! ska ta så mycket kort jag kan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats