Malin Gabrielsson

RECEPT PÅ LYCKA

Det finns inget recept på lycka – men det finns metoder och tankesätt som kan göra stor positiv förändring i ditt liv. En mycket viktig sak är att göra viss självutforskning så att du börjar förstå vad lycka innebär just för dig. Jag ställde mig själv dessa 12 frågor och insåg att jag just nu behöver hitta rutin i min varda så jag får mer tid och ork till träning samt träffa mina vänner.

1. Om du hade en extra timme under dagen, vad skulle du göra under den timmen?
Då hade jag tränat.

2. Vilka små förändringar kan du göra för att förbättra din dag?
Skaffa bra rutiner

3. Vad kan du göra imorgon för att börja dagen på ett bättre sätt?
Sätta klockan tidigt och gå på spinning

4. Vilka nöjen i livet skulle du vilja ha mer av (var realistik)?
Umgås mer med mina vänner

5. Vilken är din favoritstund på dagen?
Kvällen tillsammans med J

6. Vem ger dig mest glädje?
J
7. Vem tar av din energi?
Jag vet vem, men kan inte skriva det här.

8. Om pengar inte var ett problem, vilket skulle ditt drömjobb då vara?
Vill göra smycken, samt livscoach.

9. Vad får dig alltid att le?
Egentligen det mesta. Men det blir J där med

10. Vad gör dig stressad just nu?
Att jag skulle börjat mitt nyttiga liv idag men beställde precis en pizza.

11. Vad önskar du att du hade mer mod till att göra?
Göra mina drömmar till verklighet

12. När var senaste gången du kände dig riktigt exalterad och levande?
Fjällbacka <3

Kolla på dina svar och se om du märker några mönster. Vänd dina svar till handlingar: Gör mindre av det som tynger dig och gör mer av sådant som gör dig uppfylld och lycklig. Omge dig med människor som gör dig glad och överväg att säga upp kontakten med de som inte gör det. Låt dina svar inspirera dig till att ta kontroll över livet och för att hitta din lycka!

PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. neao

    Så bra att du göra detta – superviktigt med självreflektion! Vi jobbar väldigt mycket med detta i mitt team ?? roligt att se de i min omgivning utvecklas!

  2. neao

    Så bra att du göra detta – superviktigt med självreflektion! Vi jobbar väldigt mycket med detta i mitt team ?? roligt att se de i min omgivning utvecklas!

stats