Malin Gabrielsson

SLUTA ALDRIG DRÖMMA

Jag måste bara skriva av mig nu, känner mig upprörd, lite arg, lite ledsen, lite rädd.

Som jag skrev i ett inlägg för ett tag sen så vill ju jag starta läger för tjejer. Och jag vill ju utbilda mig till livscoach. Jag vill hjälpa och förändra folks liv. Jag vet inte hur än, men jag ska göra det. Jag tänker inte sluta drömma!! Men vet ni vad jag får för svar av folk som är i min omgivning? alltså vänner & familj.
Det är svårt att va livscoach, du tjänar inga pengar på det, jaha det är du och resten av halva Sverige som vill bli det.

Vi kan väl börja med svaret..
”du tjänar inga pengar på det”
När blev pengar viktigare än hur folk mår. Jag vill inte tjäna massa pengar på detta, jag vill hjälpa. Se det som betalning i kärlek, kanske låter löjligt men så är det ju. När ska folk sluta fokusera så mycket på pengar?

Och vem vet, kanske blir jag livscoach för Justin Bieber och tjänar massvis av pengar.

”jaha det är du och resten av halva Sverige som vill bli det”
OCH?! det är väl bara bra. Då är vi fler som vill hjälpa och fler får hjälp.

Men jag glömmer inte alla meddelanden jag fick av er. Eller från alla 12åringar som skrev att dom inte mådde bra och att dom vill gärna åka på mitt läger. Det är ju NI som får mig att vilja detta ännu mer.

Och sen blir jag sån här, jag låter inte deras energi dra ner mig, utan min kraft, energi, kärlek, ALLT blir bara så himla mycket starkare. Jag tänker –
JAG SKA FAN VISA ER. Varenda en av er!

Och även det är mitt lilla Söndagstips, låt aldrig någonsin någon få dig att sluta drömma. Du kan om du vill och händer det inte direkt gör det inget men ge aldrig någonsin upp. Jag har drömt om detta i säkert 10 år.

Blev bara tvungen att skriva av mig. Det är ju det min blogg främst är till för. Att jag kan få skriva, bolla idéer tillsammans med er, ni stöttar mig och jag vill stötta er.

fick bli en gammal bild, men tyckte den passade in idag. Lite ”änglalik” som i en dröm 😉 ​
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Malin! Jag tycker du verkar så himla söt. Så stadig, realisrisk, känslig och fin. Jag skulle mer än gärna ha dig som livscoach. Endast du som kan stå ivägen för dina drömmar. Stor kram på dig! Ps. Vi bor grannar hihi.

 2. Johanna

  Malin! Jag tycker du verkar så himla söt. Så stadig, realisrisk, känslig och fin. Jag skulle mer än gärna ha dig som livscoach. Endast du som kan stå ivägen för dina drömmar. Stor kram på dig! Ps. Vi bor grannar hihi.

 3. Nathalie

  Just livscoach och dess utbildningar man köper sig till kan ibland vara luriga och helt utan evidens på att det man lär sig faktiskt fungerar. Jag länkar istället till en högskoleutbildning där man läser kognitiv neurovetenskap och tillämpad positiv psykologi. Man får lära sig om hjärnans anatomi och funktion samt hur man coachar klienter i positiv psykologi. Jag läser själv programmet och kan varmt rekommendera utbildningen ✨https://www.his.se/Utbildning/hitta-utbildning/vara-program/Kognitiv-neurovetenskap/

 4. Nathalie

  Just livscoach och dess utbildningar man köper sig till kan ibland vara luriga och helt utan evidens på att det man lär sig faktiskt fungerar. Jag länkar istället till en högskoleutbildning där man läser kognitiv neurovetenskap och tillämpad positiv psykologi. Man får lära sig om hjärnans anatomi och funktion samt hur man coachar klienter i positiv psykologi. Jag läser själv programmet och kan varmt rekommendera utbildningen ✨https://www.his.se/Utbildning/hitta-utbildning/vara-program/Kognitiv-neurovetenskap/

 5. Astrid Åkeson

  Så hilma rätt! Låt ALDRIG någon säga åt dig vad du kan och inte kan göra. Du är så härlig och inspirerande, fortsätt uppmuntra folk att inte ta skit från andra! Du är så grym, kram<3333

 6. Astrid Åkeson

  Så hilma rätt! Låt ALDRIG någon säga åt dig vad du kan och inte kan göra. Du är så härlig och inspirerande, fortsätt uppmuntra folk att inte ta skit från andra! Du är så grym, kram<3333

 7. Lea

  hej malin! vill först och främst säga att du är en sån fin och inspirerande tjej! jag har en fråga, för några månader sedan la du och jonas ut att ni väntade barn (men bilderna är nu borttagna) har sedan dess inte sett några uppdateringar kring det. Vill ni hålla graviditeten utanför sociala medier eller har något annat hänt? förstår om det är för privat att svara på.kram!

 8. Lea

  hej malin! vill först och främst säga att du är en sån fin och inspirerande tjej! jag har en fråga, för några månader sedan la du och jonas ut att ni väntade barn (men bilderna är nu borttagna) har sedan dess inte sett några uppdateringar kring det. Vill ni hålla graviditeten utanför sociala medier eller har något annat hänt? förstår om det är för privat att svara på.kram!

 9. fridaljungdahl

  Känner så igen mig! Många i min omgivning tror inte på mig och det gör att jag varje dag funderar på att ge upp och gör även så många gånger. Men har man en dröm så har man. Fortsätt kämpa ❤️

 10. fridaljungdahl

  Känner så igen mig! Många i min omgivning tror inte på mig och det gör att jag varje dag funderar på att ge upp och gör även så många gånger. Men har man en dröm så har man. Fortsätt kämpa ❤️

 11. Linnéa

  Ja och halva Sverige vill jobba med youtube, men har det stoppat jonas från att göra det?Bara man tror på sig själv så kan man lyckas!! Du är grym

 12. Linnéa

  Ja och halva Sverige vill jobba med youtube, men har det stoppat jonas från att göra det?Bara man tror på sig själv så kan man lyckas!! Du är grym

 13. charlottahagg

  Du är sååå grym!!! Kör på det du känner för, vem vet.. du kanske till och med tjänar pengar på det i slutändan? Vad vet folk om det? Jag tycker absolut att du ska testa att starta ett läger, det låter som en jättebra ide! ?

 14. charlottahagg

  Du är sååå grym!!! Kör på det du känner för, vem vet.. du kanske till och med tjänar pengar på det i slutändan? Vad vet folk om det? Jag tycker absolut att du ska testa att starta ett läger, det låter som en jättebra ide! ?

stats