Malin Gabrielsson

VECKOR

Heeeeej! hoppas ni mår BÄST <3

Är det inte läskigt hur fort tiden går? Känns som att jag skrev ett inlägg igår men helt plötsligt har det gått en vecka.. har tiden alltid gått såhär fort eller är det för att man har barn nu? måste börja carpa.

Tänkte berätta och uppdatera er om förra veckan och planer för denna vecka, är sådant skoj och läsa om? kanske kan börja skriva varje måndag om hur veckan ser ut, sen kan ju saker ändras men då lovar jag att säga till om det 😉

Förra veckan – VECKA 46 så kommer jag inte ihåg alla dagar , vad vi gjorde.. haha nu när jag tänker efter så kommer jag inte ihåg en enda dag, fan va tråkigt.. förlåt! Men okej, denna vecka ska jag –

MÅNDAG

var vi på NO FUCKS TO GIVE med Mia Skäringer. Jonas överraskade mig och tog med mig på detta och wow wow wow!!! jag skrattade, grät, var lycklig, blev arg.. ja allt på en å samma gång. Men vilken kvinna alltså, helt fantastisk!

TISDAG

Idag mötte jag och Lowe upp Mamma på stan för att äta lunch. Ibland när jag har haft en jobbig natt med Lowe så känner jag att jag ibland MÅSTE hitta på saker som gör att jag lämnar lägenheten, annars kommer jag bara sitta i soffan med min morgonrock, knappt orka resa på mig, leka med Lowe eller laga mat. Så det är ett tips faktiskt – har ni haft en jobbig natt och känner er helt slut på energi, träffa någon som ger er energi. Jag köpte även en ny tröja till Lowe, en skjorttröja! hur fin är han inte? ser plötsligt så stor ut.

ONSDAG

Träffa en vän som heter Jessica och hennes lilla tjej Mila, som är ungefär 1 månad äldre än Lowe. Vi ska kolla stan och bara mysa!

Sen senare på kvällen ska jag, Jonas och Lowe på middag, till ingen mindre än det paret jag efterlyste på spårvagnen! mer om det imorgon

TORSDAG – SÖNDAG

inga planer alls.

Så ser min vecka ut hittills, men allt ändras hela tiden! Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla PH. Jag är TEAM Fimpen, Natta, Adam, Helene och Theo!! Vilket team är ni?

PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats