Malin Gabrielsson

WALK IN THE PARK

Jag har fortfarande matkoma från igår.. alltså herregud vilket ställe!

Vi var inbjudna på en lite förhandspremiär av en restaurang i Linne här i Göteborg! visste inte alls vad som väntade oss men JAG SKA DIT IGEN! Å IGEN! Å IGEN! Å IGEN!

Till förrätt fick man plocka ihop sin egna charkbricka, vi tog nästintill allt som fanns.

Därefter så blev det varmrätt. Dom kommer köra på pizzor, det är deras grej. Tror dom hade 2 andra maträtter! men pizzan är deras grej, och dom gör det bra!

Vi valde att dela 3 stycken på en pizza, men med en pizza menar jag typ den största jag sett!

Därefter blev det sjävklart en efterrätt!
På denna var det smält mörkchoklad, nutella, hallon, blåbär och banan! MUMS!!

Jag kan verkligen tipsa om detta ställe, ligger på Linnégatan 10, premiär nu på Fredag! Saknar ni sommaren så är detta ställe perfekt. Dom har inrett det som en liten innegård, lite träd, parkbänka och så! Jag ska hit med några tjejkompisar, dela en bricka och ta några glas rött till det! 

Min blogg börjar bli en matblogg, fast inget av det lagar jag själv haha! så visar inga recept. Jaja! imorgon blir det något annat.
Nu ska jag in till stan för att träffa lite vänner.

PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Molly

  Ett litet tips om du inte tycker att det är för långt borta så är det att kolla hede fashion outlets hemsida efter jobb där. Jag jobbar själv där på MQ och vi söker bland annat någon extra som kan börja, helst igår ? och butiker lägger ut där hela tiden! Verkligen tips för det är super mysigt ställe att jobba på. Kramar!

 2. Molly

  Ett litet tips om du inte tycker att det är för långt borta så är det att kolla hede fashion outlets hemsida efter jobb där. Jag jobbar själv där på MQ och vi söker bland annat någon extra som kan börja, helst igår ? och butiker lägger ut där hela tiden! Verkligen tips för det är super mysigt ställe att jobba på. Kramar!

 3. Jessica

  Gud, det här är säkert jätre konstigt men börja jobba i hemtjänsten. Det är socialt, varierande och man får chansen att göra skillnad för människor som behöver en. Samtidigt får man höra och se mycket vilket har varit så lärorikt för mig. Jag hade så mycket fördomar Innan jag började, och jobbade enbart för att få pengar i början. Men utan att överdriva ÄLSKAR jag mitt jobb, trivs Så bra. Jag hade ingen erfarenhet men har lärt mig otroligt mycket under resans gång. Du verkar vara en lättsam, glad och mjuk tjej, tror verkligen du skulle bli SÅ BRA bara du fick chansen att vara med lite.

 4. Jessica

  Gud, det här är säkert jätre konstigt men börja jobba i hemtjänsten. Det är socialt, varierande och man får chansen att göra skillnad för människor som behöver en. Samtidigt får man höra och se mycket vilket har varit så lärorikt för mig. Jag hade så mycket fördomar Innan jag började, och jobbade enbart för att få pengar i början. Men utan att överdriva ÄLSKAR jag mitt jobb, trivs Så bra. Jag hade ingen erfarenhet men har lärt mig otroligt mycket under resans gång. Du verkar vara en lättsam, glad och mjuk tjej, tror verkligen du skulle bli SÅ BRA bara du fick chansen att vara med lite.

stats